Звернення міського голови Сергія Моргунова з приводу нового стрибка захворюваності на COVID19

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 12.06.2020 23:18 /

Антирекорд по захворілих на COVID-19 у Вінниці – 57 нових випадків за добу. Я не хочу думати, що вінничани закрили очі на пандемію і махнули рукою на власне здоров’я. Карантин пом’якшили, але коронавірус нікуди не дівся. І мені дивно бачити у магазинах чи громадському транспорті людей без масок. Так само маска на підборідді – нонсенс.

Ми випустили транспорт по максимуму для зручності містян, але, на превеликий жаль, деяким пасажирам байдуже не тільки на себе, а й на інших. Результат цього – маємо захворілих в колективі Вінницької транспортної компанії.

Не повинно бути соромно робити зауваження людям без масок у громадських місцях. Принцип «мене це омине» з цим вірусом не працює.

Особливо хочу звернути уваги людей старшого покоління – бережіться. Уникайте поїздок в транспорті чи походів за покупками у години пік. Жоден етап пом’якшення карантину не означає скасування протиепідемічних правил: масковий режим, використання антисептиків і миття рук, соціальна дистанція – обов’язкові. Давайте піклуватися про своє здоров’я і берегти оточуючих!

+1
0
-1

Коментарі

+1
+1
-1

Цитата:Не повинно бути соромно робити зауваження людям без масок у громадських місцях. --------При чем тут сором - те кто едет с маской на бороде на тебя посмотрят как на дурачка. Сейчас у людей в мозгах засел вирус неверия в короновирус. И лечится єто неверие исключительно естественнім отбором. Вот только проблема, что эти антикарантинщики перенесут болезнь безсимптомно, а кто-то , кого они заразят, может и не встретить новый год. Моргунову нужно не людей стыдить (это как горохом), а рейды по траспорту организовать - за неделю штрафов можно набрать столько, что новый швейцарский трамвай можно будет купить.

+1
0
-1

А что это за приколы с первого сеннтября, когда в трамвай-троллейбус набирают еще 10-15 стоящих пасажиров?Инфекция пошла на спад - вчера было не 85 новых заражженных?