Сучасні та комфортні: на маршрут виїхали автобуси MAN!

Зображення користувача Valerii.
Автор: Valerii / Дата: 30.09.2024 12:18 /

Відсьогодні, 30 вересня 2024 року, автобусний маршрут №19 обслуговують автобуси MAN A20 Lion's City, які місто закупило у кількості 6 одиниць.

Автобуси завдовжки 12 метрів та мають 44 м’які сидіння. Вони оснащені системою кліматичного контролю. Серед головних переваг – працюють на стисненому природному газі (CNG) та відповідають європейському екологічному стандарту Євро-6.

Виготовлені на складальному заводі фірми MAN, який знаходиться у місті Стараховиці (Польща) у 2018 році.

 

Як повідомляє Вінницька міська рада, автобуси були закуплені задля забезпечення мешканців громади незалежним від можливих блекаутів громадським транспортом. Автобуси «MAN» доступні для маломобільних груп населення екологічно-чисті, безшумні та зручні як для пасажирів, так і водіїв.

«Автобуси облаштували валідаторами, дзеркалами, в які водій бачить ситуацію в салоні, інформаційною системою сповіщення пасажирів про зупинки та оголошення хвилини мовчання, зокрема. «MAN» відрізняються невеликою вагою. Це впливає на зменшення витрати палива. Вони комфортні, зручні, мають більший ресурс експлуатації. Усе це покращить якість пасажирських перевезень в нашій громаді», - каже директор Вінницької транспортної компанії Олександр Нечаєв.

«30 відсотків транспорту, який курсує містом - на газу та електриці. Ми тримаємо пріоритетний курс - енергетичну сталість та екологічно чисте та безпечне середовище. Це зазначено у Стратегії «Вінниця 3.0». І саме придбання таких автобусів – це один з важливих кроків до цієї мети», - зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.

Коментарі

Скільки км зробив цей красень за 6 років?