Які плани на наступний рік у міської влади щодо розвитку транспортної інфраструктури

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 26.12.2016 12:15 /

На останній цьогорічній сесії Вінницької міської ради очільник міста Сергій Моргунов відзвітував перед депутатами та громадою міста про підсумки 2016-го. За минулий рік вдалося реалізували достатньо багато проектів, які пов’язані з розвитком інфраструктури, підтримкою і розвитком освіти, охорони здоров’я, просторовим розвитком і питаннями енергозбереження.

Також були висвітлені стратегічні завдання, які стоять перед міською владою  на наступний рік. Серед великої низки питань також є і важливі проекти щодо розвитку міської транспортної інфраструктури. Давайте ознайомимося, що планують очільники міста саме в цьому напрямку:

1. Виготовлення та початок експлуатації трьох трамвайних вагонів VinWay (одного довгого КТ4UA, та двох малих T4UA), які обладнанні низькопідлоговою площадкою для зручності осіб з обмеженими фізичними можливостями та пасажирів з візками.

2. Перший етап реаліації проекту "Е-квиток" (Муніципальна карта вінничанина).

3. Наступного року за кошти бюджету планується проведення капітального ремонту Київського мосту, який є важливим транспортним об`єктом міста.

4. Продовжиться робота по реконструкції та капремонту доріг, тротуарів і перехресть.

5. Облаштування 20,5 км велодоріжок.

6. За такою ж технологією, як на площі Гагаріна, наступного року планується проведення реконструкції ще двох ділянок трамвайних колій по вул. Соборній (за підтримки Держфонду регіонального розвитку): ЗОШ №2 - ВТЕУ та Головпоштамт - Центральний міст.

7. Вінницька транспортна компанія розпочне програму капітально-відновлювального ремонту автобусів - 5 одиниць.

8. Придбання двох нових муніципальних автобусів.

9. Подальший розвиток регулярного авіасполучення та чартерних програм з аеропорту "Вінниця".

10. Проектування та реконструкція аеропорту "Вінниця" (за підтримки Міністерства інфраструктури): а саме злітно-посадкової смуги та аеродромної площі для стоянки літаків, оновлення світлової сигналізації.

 

+1
+1
-1

Коментарі

+1
0
-1

Хотілося б продовження трамвайних маршрутів у лівобережній частині міста а то вона й нерозвивається через відсутність доборого(якісно і швидко) сполучення. І заміни маршруток на нормальні автобуси по маршруту 8А у вечірній час і продовження роботи до 23:40 год.

+1
0
-1

Непонятно, зачем реконструировать трамвайный путь от школы №2 до Главпочтамта, если эта работа уже проводилась в 2004 году? Тогда от школы №2 был уложен "бархатный путь" как минимум до Макдональдса. 

+1
0
-1

Реконструкция участков от Торогового университета до Школы №2 и от Главпоштамта до Моста