Як обрати штучну ялинку

Зображення користувача Yur.
Автор: Yur+5 / Дата: 08.11.2019 17:30 /

Коли постає вибір штучної ялинки, потрібно визначитись із головними параметрами, які варті уваги в першу чергу. Виробники пропонують багато варіантів оформлення новорічних красунь, тому залежно від фінансових можливостей, розмірів приміщення і власних вподобань можна обрати оптимальний варіант дерева для новорічного декору. 

Що варте уваги в першу чергу

штучна ялинка

Аби ялинка від https://elki4you.in.ua/ua/ прослужила якомога довше і щороку мала привабливий вигляд, потрібно особливу увагу приділяти якості матеріалу і умовам зберігання. Параметри ідеальної ялинки для кожного особливі:

  • вдала висота і діаметр ялинки;
  • матеріал, з якого виготовлено дерево;
  • проста і надійна конструкція;
  • зовнішнє оформлення.

Додатково варто врахувати головною буде ялинка, чи додатковою для дитячої кімнати. Також зверніть увагу на унікальне оформлення, ілюмінацію і різні ефекти, що додають новорічним деревам оригінальності.

Наскільки важливий розмір дерева

Завелика ялинка заважатиме у приміщенні, може зачіпати гілками меблі, псуючи їх поверхню. Важливо завчасно виміряти висоту приміщення, а також діаметр простору для вільного розташування гілок, які задля збереження дерева не повинні згинатися чи ламатися під тиском стіни чи меблів.

Розмір ялинки також важливий для організації зберігання. Щоб новорічне дерево протягом багатьох років мало відмінний зовнішній вигляд, потрібно потурбуватися про належні умови зберігання в сухому чистому приміщенні чи шафі. 

Безпечний матеріал

Щоб уникнути придбання ялинки із дешевого легкозаймистого матеріалу з токсичними речовинами у складі, потрібно уважно вивчати сертифікат якості на товар. Виробники використовують для виробництва найдешевших ялинок ПВХ-плівка, яка має відмінний зовнішній вигляд і може прослужити при дбайливому ставленні до 10 років. Такі ялинки потрібно особливо уважно вибирати, звертаючи увагу на неприємний хімічний запах, який вказує на низьку якість товару. Оптимальнім рішенням є ПВХ-волосінь, гілки з якої мають природній вигляд і довго зберігають незмінну форму. Найдорожчі ялинки із пластику виготовляються методом лиття, тому кожна гілочка із голками максимально реалістично нагадує справжнє дерево. За цим посиланням можна обрати штучну ялинку.

Якою може бути конструкція

штучна ялинка

Залежно від наявного простору для зберігання ялинки можна обрати суцільну конструкцію, каркасну чи стовбурну. Суцільна лита ялинка зберігається в окремому приміщенні і не розбирається. Каркасні ялинки складаються із кількох великих деталей, які максимально швидко збираються і потребують небагато місця для зберігання. Каркасні ялинки повністю розбираються на окремі гілки, тому такий варіант можна доволі компактно скласти у коробку для зберігання.

Оформлення ялинки

Вподобання в усіх різні, тому асортимент ялинок дозволяє кожному віднайти привабливе новорічне дерево відповідно до власного смаку. Якщо класичні зелені кольори набридли, можна придбати білу, червону або сріблясту ялинку. Також відмінно вписуються у приміщення будь-якого дизайну ялинки із ефектом засніжених гілочок. Пухнасті блакитні ялинки виглядають презентабельно і дорого незалежно від обраного декору.

+1
+1
-1