Водія тролейбусу нагородили почесною відзнакою міського голови

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 26.07.2019 08:23 /

25 липня на засіданні Вінницької міської ради водій тролейбуса Плюта Катерина Іванівна отримала почесну відзнаку міського голови "За вагомий внесок у розвиток міста"

Катерина Іванівна не випадково отримала цю нагороду. Вже 40 років вона працює водієм тролейбусу. Прийшла навчатися на цю професію в 1977 році, коли їй було 17 років. А вже у 1978 році, влтку, повела свій перший самостійний рейс з пасажирами.

40 років за кермом..! Скільки ж кілометрів пролетіло за цей час..? Скільки пасажирів перевезла..? "Прийшла у цю професію, тому що завжди любила техніку, транспорт. Мій батько був трактористом. І я мріяла навчитись водити тролейбус. Одного разу прочитала в газеті, що проводиться набір групи на навчання. Наступного дня поїхала подавати документи. Першим моїм тролейбусом був ЗіУ-5 №86. Тут, на роботі, зустріла своє кохання. Одружилась. Донька моя сьогодні теж працює водієм тролейбусу." - розповідає Катерина Івнівна.

Ми теж поздоровляємо Катерину Іванівну  з отриманням почесної відзнаки. Бажаємо Катерині Іванівні здоровя, сімейного благополуччя, легкої дороги та хороших пасажирів !

+1
0
-1