Віницька відповідь "Цюрихському балету"

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 24.07.2017 19:27 /

 У Вінниці почали розмальовувати перший будинок міста в рамках проекту «VIN ART CITY».  Декілька малюнків певним чином пов`язані з транспортом.

Загалом буде створено пять нових муралів, при чому це будуть вже висотні будинки. Перший вже почали створювати по вулиці Князів Коріатовичів, 155. Тут з’явиться картина «Спрямованість», автором якої є вже знаний у Вінниці мураліст Олександр Марченко. На його новій картині – «Спрямованість» – зображено літак – це є своєрідна присвята авіації, а в нас у Вінниці ще є штаб Повітряних сил, тому отакий символ для нашого міста буде доречним, – каже пан Никитюк.

На Келецькій, 138 створять мурал «Місто культури» (автор – Олег Ходаков) - див. зверху, уособленням якого стане балерина. Думаю, всі пригадують, що по нашому місту їздить один цюріхський трамвай із зображенням балету. Покриття там настільки якісне, а фото – чітке і красиве, що малюнок вирішили залишити. Там на чорно-білому фото зображені чоловіки. А в нас буде дівчина-балерина, теж в чорно-білому графічному малюнку. Це буде така відповідь та подяка Цюриху за трамваї і дружнє ставлення до Вінниці, – пояснює художник.

Малюнки будуть створені до 5 вересня - Дня міста.

+1
0
-1