В Жмеринці відбудеться незвичний фестиваль)

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 03.11.2016 18:28 /

Ми не могли обійти увагою цю новину, тому що і саме місто Жмеринка для транспортників вже є цікавим, а тут ще і така подія - фестиваль "Позитивфест Паровоз". Чому б ні? Цікава ідея! Ознаоймтеся з тим, що пропонують організатори, і у неділю зранку можна поїхати туди на електричці. Саме так вже можна поринути в "атмосферу" свята в дорозі. Позитивні враження та гарний настрій на заході – гарантовано. "Позитивний паровоZ наближається!" - кажуть організатори. А що вони пропонують - читаємо далі.

 

 

6 листопада о 12.00 год. біля Будинку науки і техніки в місті Жмеринка стартує перший в історії України антидепресивний фестиваль «ПозитиFFest паровоZ». Фестиваль відбувається в рамках реалізації проекту культурних трансформацій «Plan_Z». Альтернативний молодіжний культурний центр ART-DEPO за підтримки Жмеринської міської ради ласкаво запрошує усіх бажаючих долучитись до грандіозного творчого заходу.

На вас чекають безліч цікавинок від креативної команди агентів_змін: «Осінній марафон по-жмеринськи» із власноруч прикрашеними парасольками (довжина маршруту становитиме 42 м), позитивні фото – та селфі зони, клейзмер локації, АРТ – шлях із літаючими паровозиками, традиційні жмеринські смаколики від місцевих бабусь-продавчинь, катання на маленьких пегасиках, які символізують молодість і дивовижний вигляд нашого міста. У неординарному квесті «Знайди тринадцятий стілець»  будуть використані пошукові та логічні завдання, які ґрунтуються на історії, культурі та традиціях міста Жмеринка, а також питання щодо популярного роману Ільфа і Петрова «12 стільців». На відвідувачив фесту чекатиме цікава  екскурсія до «Котячого будинку» - бібліотеки, вуличні музиканти, караоке, польова кухня, шаховий турнір, фільм про АРТ-Депо та багато інших інтерактивних подій.

Перший у світі пересувний «Музей 1 стільця» - це винахід жмеринчан. Музей працюватиме лише під час фестивалю. Ексклюзивні сувеніри та несподіванки, танці, флешмоби – порадують Вас та зарядять енергією на довго.  

Кульмінацією дня стане яскраве дійство – «Святковий листопад побажань». Активних учасників нашого фестивалю «ПозитиFFest паровоZ» чекають приємні призи «Золотий гусак» від Паніковського, Шури Балаганова і Остапа Бендера та багато іншого.

Спеціальні гості фестивалю: Беннетт & Едіт зі штату МЕН (США), які презентують кантрі музику – музичний напрямок, що бере початок від народної музики британських переселенців у США, яка продовжує традиції епічної кельтської балади і народних танцювальних форм. Приїзд колективу став можливим завдяки підтримки Посольства Сполучених Штатів в Україні.  

Дайте собі відповідь на запитання, чи маєте Ви квиток до Жмеринки на 6 листопада та поспішить отримати заряд позитиву.   

+1
0
-1