У КП «ВТК» відзначили 30 років Народного хору

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 15.11.2016 17:47 /

Днями Народний хор Комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» відзначив ювілей – 30 років з дня заснування. 

Хор був створений в 1986 році і є одним з улюблених творчих колективів на підприємстві. Уже 30 років він радує працівників підприємства своїми піснями, виступаючи на усіх святах, які відзначаються.  У колективі займаються активні, ініціативні люди, які люблять народну музику, хоровий спів. В репертуарі хору багато пісень. Всі вони різні за змістом, за характером та мелодикою, але кожну пісню учасники хору виконують від усього серця, проживають на сцені.

Поздоровити народний хор з ювілейною датою завітали: заступник голови федерації профспілок області Анпольська Світлана Володимирівна, голова галузевої профспілки Рафал Алла Юріївна та спеціаліст з питань гуманітарної роботи федерації профспілок Демуцька Світлана Вікторовна. Також на святі було присутнє керівництво КП «Вінницька транспортна компанія» і трудовий колектив.

Для присутніх хоровий колектив виконав багато пісень з свого репертуару, який дуже різноманітний завдяки його учасникам. При колективі створено ансамблі, дуети, вокальні чоловічі і жіночі групи, а солісти хору – це окрема сторінка в історії колективу.  Кожний виступ глядачі супроводжували бурними оплесками.  Працівники дуже пишаються, що на підприємстві є такий чудовий колектив.

Між виступами було сказано дуже багато гарних слів учасникам хору, приємних побажань. Щоб незламний оптимізм і творча будівнича енергія завжди були прикладом служіння українській пісні.  А ювілей – це не крапка, бо завжди змушує не тільки оглядатись в минуле, роблячи підсумок, а і будувати плани на майбутнє.

Тож бажаємо їм щасливого шляху життя, добра і міцного здоров`я! Нехай здійснюються всі плани і надії!

 

+1
0
-1