Тривають роботи з реконструкції на кількох об`єктах міської транспортної інфраструктури (ФОТО)

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 16.07.2019 22:16 /

Сьогодні в місті продовжуються роботи по рекнструкції обєктів транспортної інфраструктури. Наразі одночасно три локації оновлюються: зупинка на Театральній, трамвайний поворт на Соборній та друга черга робіт по вулиці Замостянській. Пропонуємо поглянути актуальний стан робіт на них:

Замостянська

Перекриття на кілька тижнів руху трамваїв дозволило зупинити реверсивний рух через обєкт реконструкції, що має пришвидшити демонтаж старих колій та шару дорожнього покриття, та дозволить приступити до монтажу нових трамвайних колій. Роботи в активній фазі.

 

Демонтаж старого МАФу

 

Під шаром асфальту стара бруківка

 

Вкладання плитки

 

 

Демонтаж колій

 

Колія на Зорю

 

Кільце на Зорі готують до демонтажу. За проектом воно не збережеться. Нажаль. Місто втрачає цікавий інфраструктурний обєкт. Само кільце використовувалось як технічне, для пасажирських вагонів. А також саме сюди приїзджали туристичні групи під час трамвайних екскурсій.

 

 

Соборна

Тут тривають роботи по заміні трамвайних колій на повороті біля зупинки "Ліверпуль". Це як раз те саме місце,  де вони мають підвищений рівень зносу. Рейки міняють разом з плитами, на яких вони були змонтовані. Асфальтова подушка під плитами теж буде замінена.

 

Зняття шару асфальтової подушки

 

Як будівельний вагончик використовується причепний пасажирський вагон

 

Театральна

Тут тривають роботи по облаштуванню автобусно-тролейбусної зупинки нового типу, пристосованої для людей з обмеженими фізичними можливостями. Для цього тут змонтовані борд.ри незвичної форми, які дозволять транспорту впритул підїзджати до платформи. Дорожне покриття на самій зупинці не звичне, а підсилене. Дорога, де буде зупинятись транспорт, підсилена плитами з бетону та вимощена бруківкою.

Також буде проведена рекнструкція пішоходної частини площі.

 

Як виглядає бордюр

 

 

+1
0
-1