Тролейбус з автономним ходом сьогодні відкрив новий маршрут 10А

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 24.09.2020 15:54 /

Таку машину зробили в тролейбусному депо комунального підприємства "Вінницька транспортна компанія". Ним став новий тролейбус VinLine #046, на який встановили аккумуляторну систему автономного ходу .

Використовувати його будуть на новому маршруті 10А "Вишенька - Немирівське шосе". Це тролейбусний маршрут 10 з продовженням його по неелектрифікованій частині маршруту 2,2 км від вулиці Чехова до автосалону Міцубісі.

Тролейбус оснащений акумуляторними батареями, яких вистачає на 20км автономного ходу. Їх зарядка відбувається під час руху тролейбуса по електрифікованій частині маршруту. Підняття і опускання струмоприймальних штанг керується з кабіни водієм.

Новий маршрут важливий не лише для працівників нових заводів, які є на території промислового парку. У цьому напрямку розбудовуються і нові житлові мікрорайони - каже мер міста Сергій Моргунов.

З такими тролейбусами можна продовжувати маршрути без необхідності будувати контактну мережу та додаткові тягові підстанції, які вимагають серйозних фінансових вкладень. У подальшій перспективі це можливість покращити сполучення з районом аграрного університету, Вінницькими Хуторами та іншими приєднаними громадами.

На фото - штангауловлювач для автономного під'єднання до контактної мережі

 

+1
0
-1