Театральну перекриють

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 11.07.2019 09:10 /
У зв’язку  з ремонтом зупинки громадського транспорту «Майдан Небесної Сотні» по вул. Театральній, від 20:00 12 липня до 6:00 15 липня буде повністю перекрито рух для усіх видів транспорту по вул. Театральній в одному напрямку – від вул. Соборної до вул Магістратської.
 
Схема руху маршрутів громадського транспорту на цей час зміниться
 

Тролейбус

№3, №8, №9, №13   в сторону  Меморіалу Визволення - через вул. Соборну- вул. Брацлавську - вул. Нансена- просп. Коцюбинського- вул. Київська. До ринку «Урожай» – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).
 

Автобус

№5  в сторону П’ятничан - пл. Гагаріна по вул. Хмельницьке шосе, вул. Магістратській, вул. Івана Богуна. До ринку «Урожай» – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).

№11  в сторону Кореї - пл. Гагаріна по вул. Хмельницьке шосе, вул. Магістратській, вул. Лесі Українки.  До ринку «Урожай» – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).
 
 

Маршрутне таксі

№5А в сторону П’ятничан - пл. Гагаріна по вул. Хмельницьке шосе, вул. Магістратській, вул. Івана Богуна. До ринку «Урожай» – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).
№10А  в сторону Кореї - пл. Гагаріна по вул. Хмельницьке шосе, вул. Магістратській, вул. Лесі Українки.  До ринку «Урожай» – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).
№23А в сторону вул. Чорновола - пл. Гагаріна - вул. Хмельницьке шосе - вул. Магістратській. До пл. Гагаріна – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).
№28А в сторону вул. Чорновола - пл. Гагаріна - вул. Хмельницьке шосе - вул. Магістратській. До пл. Гагаріна – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).
 

Також

У зв’язку з прокладанням мережі водовідведення для приватного сектору, протягом тижня, переважно вночі, з 21:00 10 липня до 7:00 17 липня буде обмежено рух транспорту по вулиці Д. Нечая від перехрестя з вулицею Степовою до перехрестя з провулком Костя Широцького. 

Ще

У зв’язку з прокладанням мережі водопостачання до торговельного центру, з 22.00 11 липня до 6.00 15 липня щоночі буде обмежено рух транспорту на розі вулиці Батозької та площі Привокзальної (напроти магазину «АТБ» по вулиці Батозькій).
 
+1
0
-1