Ryanair з'явиться в Україні

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 14.03.2017 15:00 /

Літати з і в Україну стане дешевше. Ірландська АВІАКОМПАНІЯ Ryanair - один з найпопулярніших в світі лоукост - оголосила про свої рейси з Києва: перші рейси почнуть літати уже з жовтня. Також маршрути запустять зі Львова.

Компанія планує здійснювати 15 рейсів на тиждень з Києва (Бориспіль): в - Ейндховен тричі на тиждень, Лондон - п'ять разів на тиждень, МАНЧЕСТЕР - три рази на тиждень і Стокгольм - чотири рази в тиждень. Зі Львова Ryanair планує запустити ще більше нових маршрутів за зниженими цінами.

Квитки на рейси авіакомпанії зараз доступні за акційною ціною - від 19,99 Євро. Пропозиція діє до півночі четверга (16 березня).

Комерційний директор компанії Ryanair Девід Брайан заявив, що бронювання акційних квитків з і в Україну вже є на сайті авіакомпанії Ryanair і в мобільному додатку. Втім, поки Україна на сайті лоукостера не з`явилася, але аеропорт «Бориспіль» вже можна знайти в додатку.

За словами міністра інфраструктури України, переговори з Ryanair про прихід в країну тривали не один рік. «Переконаний, що Ryanair стане ще одним мостом який з'єднає Україну з Європою, а також стане хорошим сигналом для великих світових інвесторів», - заявив він. Очікується, що пасажирський рух на рейсах компанії в аеропортах Києва та Львова складе 250 000 пасажирів до кінця поточного року.

+1
0
-1