Нові тарифи на "місячні проїзні квитки"

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 07.09.2020 12:20 /

3 вересня 2020 р. виконком ВМР прийняв рішення №1766 "Про внесення внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2018 р. № 1739 «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів та вартості місячних проїзних квитків у міському авто- та електротранспорті в м. Вінниці», встановивши для КП «Вінницька транспортна компанія» вартість електронних квитків тривалого користування у міському транспорті загального користування у м. Вінниці та населених пунктах, що входять до Вінницької міської ОТГ.

Тепер КП "Вінницякартсервіс" реалізовує не місячні проїзні квитки, а електронні квитки тривалого користування. Немає можливості придбати такий квиток на один чи два види транспорту, квиток діє на три види транспорту - трамвай, тролейбус та автобус.

Вартість квитка з обмеженням у 130 поїздок: 340 грн - загальний, 170 грн - студентський та 110 грн - учнівський.
Вартість безлімітного квитка: 500 грн.

Детальніше про ціни за проїзд в міському транспорті.

Електронний квиток тривалого користування, на відміну від паперового, можливо придбати у будь-який день місяця. Діє він 30 календарних днів з моменту придбання, а також надає можливість здійснювати безкоштовну пересадку на інший транспорт упродовж 30 хвилин з моменту оплати проїзду.
Записати квиток тривалого користування можна:
- для громадян - на персоніфіковану чи неперсоніфіковану Муніципальну картку вінничанина;
- для учнів та студентів - на учнівську/студентську персоніфіковану Муніципальну картку вінничанина.
Квитки тривалого користування можливо придбати  пунктах продажу та поповнення, а згодом у  терміналах.

Порівняльна таблиця змін:

 

Було

Стало

Назва

Місячний проїзний квиток

Електронний квиток тривалого користування

Вартість проїзного для громадян:

  

Безлімітний на 1 вид транспорту

300

Безлімітний на 2 види транспорту

340

Безлімітний на 3 види транспорту

500

500

З обмеженою кількістю послуг, на 3 види транспорту (130 поїздок)

340

   

Вартість для учнів загальноосвітніх шкіл:

  

Безлімітний на 1 вид транспорту

100

Безлімітний на 2 види транспорту

110

Безлімітний на 3 види транспорту

З обмеженою кількістю послуг, на 3 види транспорту (130 поїздок)

110

   

Вартість проїзного для студентів  закладів I-IV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів денної форми навчання:

  

Безлімітний на 1 вид транспорту

150

Безлімітний на 2 види транспорту

170

Безлімітний на 3 види транспорту

З обмеженою кількістю послуг, на 3 види транспорту (130 поїздок)

170

Додаткова перевага

Можливість здійснення безкоштовної пересадки на інший вид транспорту (крім маршрутних таксі) протягом 30 хвилин з моменту оплати проїзду

Термін дії квитка

Календарний місяць

30 календарних днів з моменту придбання

+1
0
-1

Коментарі

+1
0
-1

А что это за новая тема на билетах : написано, что билет подтверждается наличем банковской карты №....Это что, за меня никто не может заплатить и купить мне билет? И если при мне не будет карты с указанным номером, то типа за проезд не оплочено?Вообще понятно, что картсервис просто пытается вытеснить другие виды оплаты (это уже вторая попытка, первая была в  мае, но не реализована из за шума общественности). Вообще, за кое кой из картсервиса учреждение на привокзальной скучает - коррупция  и махинации должны быть вознаграждены. 

+1
0
-1

 Наявність карти завжди була обов'язковою, тепер це ще й на чекові надрукували. Уважно читайте правила користування, там все це зазначено. Правила модна знайти на сторінці http://depo.vn.ua/page/dovidka#rzakon

+1
0
-1

т.е вы согласны с тем, что бессмысленность данного обязательного требования ничем кроме коррупции и попытки вытеснить альтернативные способы оплаты объяснить невозможно?

+1
0
-1

Кстати, вытяг с правил: "на вимогу Контролера, посадових осіб, зазначених у пункті 8.6 цих Правил, пред’являти для перевірки оплати Транспортних послуг Квиток АБО Картку."  Поэтому, уважаемые пасажиры, если у вас есть билет, а от вас требуют предъявить картку, можете слать контролера на сайт из трех букв (vmr). Там написано, что билета достаточно. И не важно, что там директорка картсервиса решила еще что-то незаконно дописать. Это ее личное пожелание, а не закон.