Керівництво аеропорту «Вінниця» розповіло, які рейси плануються на 2017 рік

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 25.01.2017 10:57 /
На цьогорічний сезон у аеропорту «Вінниця» є серйозні плани. Здебільшого вони залежать від місцевих туроператорів, яким ще належить вивчити попит на закордонні курорти, щоб резервувати конкретні пропозиції. Поки ж відомо, що лайнери гарантовано будуть відправлятися в Тель-Авів і Варшаву, а також з високою часткою ймовірності - в турецьку Анталью.

Директор вінницького аеропорту Ярослав Мазурець пояснив «Реал», що найстабільнішим залишається ізраїльський напрямок. Для початку авіакомпанія «МАУ» збирається збільшити кількість рейсів з Вінниці до двох на тиждень. Літаки будуть летіти в Тель-Авів ночами з середи на четвер і з неділі на понеділок. О 2.00 літаки будуть прилітати до Вінниці, а в 3.00 відправлятися в рейс на Ізраїль. При повному завантаженні число вильотів планують збільшити до трьох на тиждень.

Крім того, з 30 квітня «повертається» рейс до Варшави. Авіаперельоти заплановані на четвер і неділю. Знову ж ночі. До Вінниці літак буде прибувати о 23.50, а вилітати о 1.00.

За словами Ярослава Леонідовича, з травня з аеропорту щотижня буде відбуватися 3-4 чартерних рейси в курортне місто Анталья, що на узбережжі Середземного моря. Цілком можливо, що з червня вінничанам стане більш доступний і курорт Даламан. Це невеликий курорт на Егейському узбережжі Туреччини. Крім того, існує ймовірність появи рейсів в Тіват (Чорногорія).

«Ці напрямки - поки плани. Їх поява залежить в першу чергу від туроператорів, які повинні підтвердити своє бажання, а в другу - від перевізників », - уточнив Я. Мазурець.

Літають з Вінниці чартери в єгипетський Шарм-ель-Шейх. Вінницький аеропорт готовий цілий рік відправляти туди рейси, знову ж таки, якщо будуть туристи ...

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що турецька низькобюджетний перевізник Pegasus Airlines розглядає можливість відкриття рейсів зі Стамбула в Херсон і Вінницю. Про плани заявив заступник начальника відділу продажів лоукостера Серкан Атлі. Раніше перевізник спеціалізувався на регіональних аеропортах Харкова, Донецька (до травня 2014 роки), Львова та Запоріжжя, а з грудні минулого року Pegasus Airlines почав польоти в столичний аеропорт Жуляни. Ярослав Мазурець пояснив, що про ці плани дізнався з преси, а на керівництво вінницького аеропорту представники перевізника не виходили.

Судячи з планів на 2017 рік, вони більшою мірою орієнтовані на чартерні польоти відпочиваючих. Для того, щоб вінничани літали на «південні» курорти, вони повинні мати у своєму розпорядженні засобами. Поки далеко не всі можуть похвалитися тим, що впевнені в гідних заробітках в нинішньому році.

Ігор Хмельницький

+1
0
-1