До Вінниці завітали шанувальники трамваїв з Європи

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 20.06.2017 21:56 /

Сьогодні до комунального підприємства "Вінницька транспортна компанія" завітали гості з Європи - шанувальники екологічного транспорту

Гості з багатьох країн Європи а також Сполучених Штатів приїхали до України познайомитися з роботою міського електротранспорту в наших містах. В планах туристів - двотижнева поїздка майже по всім містам України, де є трамваї. Сьогодні, 20 червня, вони завітали до Вінниці.

Для гостей була проведена екскурсія по трамвайному депо підприємства, яка їм дуже сподобалась. Зокрема іноземці були особливо здивовані, що Вінниця спромоглася на такому високому рівні розробити і побудувати вже цілу серію нових трмваїв VinWay. Багато хто з відвідувачів вже бували у нашому місті раніше і відзначили кардинальні позитивні зміни в роботі транспорту і в цілому у Вінниці. Завітали вони і до Музею трамваю, де мали змогу ознайомитися з історією вінницького транспорту.

Далі була організована поїздка на кількох трамвайних вагонах по місту. Спочатку всі проїхалися на двох ретро-трамваях по кільцю навколо Вишеньки, а потім виїхали одним довгим трамвайним потягом Міраж+Сліпа Корова на Залізничний вокзал і Електромережу. Іноземці, крім того, що полюбляють трамваї, з задоволенням їх фотографують. Для цього під час поїздки було зроблено декілька фотостопів. На вокзалі гості з задоволенням пили газовану воду з автоматів, а на Електромережі - вінницький квас, який дуже хвалили.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Не обійшлося і без подарунків. Гостям було подаровано декілька книг про наше підприємство, а ми отримали цікаві старі фотографії вінницьких трамваїв, які поповнять колекцію Музею трамваю.

+1
0
-1