З Вінниці відкрили "повітряний міст" до Варшави (фоторепортаж)

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 27.06.2016 02:02 /

Наразі, коли пишуться ці строки літк авіакомпанії МАУ, який вилетів годину тому з Вінниці першім регулярним рейсом до Польщі, вже здійснює посадку в аеропорту Варшави - швиденько так)

Від сьогодні авіакомпанією "Міжнародні авіалінії України" започатковані регулярні рейси з нашого міста до столиці Польщі. Рейси будуть виконуватись двічі на тиждень.

В рамках програми розвитку міжнародного повітряного сполучення з регіонів України авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» продовжує розширювати маршрутну мережу з аеропорту «Вінниця». Так, сьоогодні перевізник розпочав прямі регулярні рейси з Вінниці до Варшави. Аеропорт зустрів літак з Польщі водяним салютом, а на екіпаж чекав смачний торт. На пуск першого рейсу прибув і Генеральний Консул Республіки Польща у Вінниці Томаш Олейнічак.

Нові рейси МАУ виконуватимуться на сучасних літаках «Боїнг 737» та «Ембрайєр 190» з двома класами обслуговування (бізнес і економічним) двічі на тиждень. За словами директора аеропорту «Вінниця» Ярослава Мазурця, починаючи польоти з Вінниці, авіакомпанія прагне забезпечити прямими рейсами за найбільш затребуваними напрямами не лише жителів міста, а й Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Чернівецької та Кіровоградської областей: «Ми впевнені, що мандрівники з Центральної України давно чекали на подібну пропозицію, а тому нові напрямки користуватимуться стабільним попитом».

Як зустрічали першій рейс з Варшаві - у нашому фоторепортажі:

Реєстрація пасажирів починається

Роман і Анастасія з Одеси: летять до Варшави з Вінниці тому що з Києва вилітати і дорожче і далі їхати

Валентина з Дніпропетровська: обрала виліт з Вінниці за найменшою ціною

Сергій і Людмила з Києва: також важливим фактором вильоту саме з Вінниці - економічно вигідніше

Першій рейс зустрічали водяним салютом

Перші пасажири, які прилетіли цим рейсом

Урочиста зустріч екіпажу повітряного судна

Стюардеси і літак

Вінничани зутрічають друзів і родичів

Для екіпажу і поважних гостей - смачний "авіаційний" торт

Літак у всій красі готується до вильоту

Дорога у небо

РОЗКЛАД АЕРОПОРТУ ВІННИЦЯ

+1
0
-1