Юнацька «Нива» стала переможцем обласного турніру «Новорічні зустрічі»

Зображення користувача Гість.
Автор: Гість (не перевірено)0 / Дата: 14.01.2022 20:57 /

Фінішував 14-й відкритий турнір з футзалу «Новорічні зустрічі», в рамках якого змагалися діти молодшого шкільного віку.

Своє вміння грати в футбол продемонструвала юнацька команда «Ниви» (2014 р.н. і молодші). За звання переможця турніру змагалися вісім колективів - із Вінниці, Гнівані і Вороновиці. Команди грали за коловою системою, а потім зустрілися в матчах плей-офф. І хоч фаворитом змагань вважалися господарі - команда «Мрія» ВМПДЮ, яка виграла попередні 12 «Новорічних зустрічей», однак в результаті перемогу здобули гравці ФК «Нива».

На змаганнях були присутні гравці молодіжної команди «Ворскли» -  Ілля Круський і Володимир Швець, котрі мріють потрапити до складу першої команди полтавського ФК, який нині займає п’яте місце в УПЛ.  

Нагадаємо, вже з кінця лютого стартують перші матчі УПЛ в новому році. Події традиційно будуть представлені в лініях букмекерів, в том числі в Марафонбет - букмекерській конторі, огляд якої представлений на сайті «РБ».

«Прийшов повболівати за команду свого колишнього тренера Леоніда Мельника. Побачив багато перспективних хлопчиків», - відзначив 18-річний Ілля Крупський.
Про те, що в турнірі «Новорічні зустрічі» починав свою футбольну кар’єру, згадав і Володимир Швець.

«Після тренувань в ОДЮСШ Блохіна-Бєланова я потрапив до запорізького «Металурга», а згодом – до «Ворскли»», – розповів 17-річний футболіст.

В фіналі змагань команда «Ниви» зустрілася зі збірною Вінницької школи № 16. Підопічні ФК стали беззаперечними лідерами матчу та здобули перемогу з рахунком 8:1. Бронзовим призером стала збірна Вороновиці. Команда переграла «Темп», забивши єдиний гол за п’ять хвилин до кінця гри.

Призерам турніру вручили медалі, Кубки і подарунки.

 

+1
0
-1