Як працює автостраховка Зелена карта онлайн від ARX

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 25.07.2022 22:36 /

Поліс міжнародного аналога автоцивілки обов'язковий при перетині кордону та вкрай необхідний під час подорожей країнами Євросоюзу, Молдовою, Грузією, Туреччиною. Надійний поліс Зелена карта власникам авто, мотоциклів, автобусів, причепів легко замовити на ARX.COM.UA. На оформлення знадобиться всього п'ять хвилин.

У системі автострахування Green Card 48 країн

Міжнародну систему створено для захисту мешканців від наслідків ДТП, спровокованих водіями-іноземцями. Кожному із постраждалих в аварії замість винуватця виплачує компенсації на ремонт чи лікування страхова компанія.
У кожній країні-учасниці системи Green Card встановлено власні ліміти страхового відшкодування. Діапазон від кількох сотень тисяч євро до десятків мільйонів. Ряд країн, включаючи Велику Британію та Францію, максимальний розмір виплат не обмежують.
Алгоритм дій власника Зеленої карти у разі аварії за кордоном:

  1. Зафіксувати на фото та відео результати ДТП.
  2. Оформити Європротокол чи викликати поліцію, залежно від законодавства країни.
  3. Не пізніше ніж через 15 днів після аварії клієнт повинен зв'язатися зі своїм страховиком.
  4. На підставі отриманих документів страховик компенсує потерпілим збитки.

ARX заощаджує гроші клієнтів – комунікація з менеджерами відбувається у месенджерах, чатах, соцмережах.

ARX залучена до системи страхування Зелена карта

МТСБУ контролює роботу системи Green Card в Україні. Акредитовані винятково фінансово стійкі страховики, що сплатили гарантійний внесок до резервного фонду МТСБУ у розмірі 1 млн євро. СК ARX багато років забезпечує фінансовий захист автовласників за кордоном. Страхова компанія працює на ринку з 1994 року. У 2019 році стала частиною потужного канадського фінансового холдингу Fairfax із присутністю у 40 країнах світу.

Як оформити зелену картку на сайті ARX COM.UA

Сервіс цілодобовий. Купити поліс потрібно не пізніше як за 24 години до виїзду за кордон. Знадобляться закордонний паспорт, податковий код власника та техпаспорт ТЗ. Клієнт самостійно вносить дані до онлайн-форми на сайті. Ціна поліса розраховується автоматично, залежить від типу ТЗ та строку поїздки. Відразу після оплати Зелена картка у PDF-форматі надходить на електронну пошту клієнта.

 

+1
0
-1