Як Favbet Foundation допомагає українській армії: нові автомобілі для підвищення мобільності військ і засоби боротьби з дронами противника

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 10.05.2024 20:02 /

Українська армія продовжує отримувати важливу підтримку від благодійного фонду Favbet Foundation. Наразі фонд уже передав українським військовим понад 250 автомобілів - позашляховиків, пікапів і мікроавтобусів, які підвищують мобільність військ у складних умовах ведення бойових дій.

Загальна статистика допомоги від Favbet Foundation

За даними на сьогоднішній день, сумарна допомога українським військовим за сприяння Favbet Foundation склала понад 190 млн гривень. З огляду на заробітки операторів азартних ігор, це цілком адекватна сума. Адже кількість охочих завантажити мобільний додаток Parimatch обчислюється багатьма сотнями тисяч, а Favbet не поступається цьому бренду в популярності. Тож доходи топових казино дійсно величезні.

Основна частина переданих автомобілів - це позашляховики та пікапи підвищеної прохідності. Така техніка вкрай необхідна армії для виконання бойових завдань у складних дорожніх умовах.

Масштаби і систематичність допомоги від Favbet Foundation вражають. За кілька місяців фонд зумів передати військовим понад 250 одиниць техніки.

Останні поставки автомобілів для Сил оборони

Допомога від Favbet Foundation має регулярний і системний характер. Тільки за останні тижні фонд передав Силам оборони 110 одиниць автотранспорту.

6 позашляховиків і 1 мікроавтобус були направлені в розпорядження роти ударних безпілотників "Фаворит". Це дасть змогу бійцям цього підрозділу ще ефективніше виконувати розвідувальні та ударні завдання із застосуванням дронів. Також рота отримала від фонду партію самих безпілотних літальних апаратів.

Решта нових автомобілів - 2 позашляховики марки Ford Ranger, 1 Nissan Pathfinder та 1 мікроавтобус Volkswagen Transporter - також уже відправлені до діючих частин і використовуються на передовій. Це свідчить про злагоджену координацію

Favbet Foundation з командуванням ЗСУ під час розподілу допомоги.

Інші напрямки допомоги військовим

Favbet Foundation надає підтримку українській армії не тільки у вигляді автотранспорту, а й в інших напрямках.

Наприклад, нещодавно за сприяння фонду військові отримали партію вітчизняних антидронових рушниць KVS ANTIDRON-G6. Ці комплекси вже довели свою ефективність у боротьбі з ворожими дронами-розвідниками та ударними дронами.

Також раніше Favbet Foundation надав допомогу в постачанні дронів і позашляховиків для підрозділів "Армії дронів".

Така різнобічна підтримка дає змогу задовольняти різні запити українських військових.

Висновки

Підбиваючи підсумок, можна констатувати вражаючі масштаби і важливе значення допомоги Силам оборони України з боку благодійного фонду Favbet Foundation. Українські військові та весь український народ вдячні фонду за цю підтримку. Важливо, щоб бізнес і суспільство продовжували надавати всебічну допомогу українській армії в її героїчній боротьбі з російським агресором.

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри.

+1
0
-1