Вибираємо прикраси: браслети, ланцюжки з золота, гооволомки

Зображення користувача Yur.
Автор: Yur+5 / Дата: 29.05.2019 21:12 /

Браслети з підвісками і ланцюжки із золота - один із трендів біжутерії. Особливо користується популярністю ці види прикрас у молодих дівчат. В усі віки жінки любили прикрашати себе різними аксесуарами, які поєднувалися з одягом і зачіскою. У наш час в цьому плані практично нічого не змінилося. І сучасна жінка точно також мріє про красиве оздоблення, як і її далека попередниця. І точно так само, як і багато століть назад, для одних представниць прекрасної половини людства прикрасами могли називатися лише вироби з дорогоцінних металів і каменів, а іншим просто подобається доповнити свій наряд чимось яскравим, новим, модним і оригінальним.

Сьогодні мода на браслети, ланцюжки і підвіски немов отримала друге дихання. І якщо не говорити про дорогі платинові, золоті і срібні вироби відомих ювелірних брендів, а подивитися каталоги інтернет магазинів, що спеціалізуються на жіночих прикрасах, як то сайт Oniks, то можна переконатися в тому, що браслет і золотий ланцюжок (наприклад, тут https://oniks.ua/ua/categories/tsepochki-iz-zolota) до нього тут зможе підібрати собі будь-яка модниця, незалежно від віку і смаку.

А для самих маленьких модниць - прекрасні браслетики або ланцюжка з пластмаси, намистин, бісеру, прикрашені квітками або фігурками тварин і птахів. Прикрасити будь-який вже наявний браслет можна новими підвісками, які додадуть оригінальність і стильність прикрасі. Браслети і підвіски завжди будуть хорошим подарунком, а якщо купити браслети і підвіски оптом дешево в одному з інтернет-магазинів, то можна створити відразу кілька неповторних за поєднанням і стилю колекцій.

Ще однією модною тенденцією стали прикраси-головоломки. Вони можуть бути виконані у вигляді кілець, браслетів, кулона на золотому ланцюжку і навіть кольє. Матеріали для їх виготовлення використовуються найрізноманітніші. Але такі прикраси можна підібрати і в сувенірних магазинах. А для любительок екстравагантної біжутерії надана можливість купити головоломки, і додавати їх до браслетів або ланцюжків як підвісок. Головне, щоб розміри таких головоломок підходили до основних прикрас.

Бути модною і красивою зовсім не складно, головне проявити трохи фантазії і слідувати загальним тенденціям моди. Зупинивши свій вибір на якій-небудь біжутерії, необхідно розібратися, наскільки добре вона буде доповнювати наряд.

+1
0
-1