Вісім нових павільйонів з початку року встановлено у Вінниці

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 31.03.2017 20:50 /
Півтора місяці тому у місті продовжились роботи з встановлення посадочних  павільйонів на зупинках муніципального транспорту. За цей час вже облаштовано вісім зупинок у різних мікрорайонах міста. Серед них – по вулицях Костянтина Василенка (колишня 30-річчя Перемоги), Сергія Зулінського (колишня Тарногродського), Київській, 600-річчя, І. Богуна, Келецька.
 
Нові посадочні павільйони на зупинках  почали з’являтися у Вінниці в 2011 році. Тоді  комунальні служби встановили перші сім. Їх змонтували на місці старих радянських конструкцій. Нові зупинки почали з’являтись і там, де їх взагалі не було, або в місцях, куди зупинки громадського транспорту були перенесені. 
Як зазначив заступник директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Павлінчук, такі павільйони виготовляють з якісних матеріалів, виготовлених в Україні. Конструкція прозора, зроблена зі скла, щоб не перевантажувати міський простір.
Такі зупинки вписуються в середовище як сучасної, так й історичної забудови. Конструкція захищає від опадів, а матова покрівля – від сонця.;В цьому році по місту вже встановлено вісім посадочних павільйонів на зупинках муніципального транспорту, здебільшого автобусів та тролейбусів.
Такі конструкції з’явились по вулиці Костянтина Василенка (колишня 30-річчя Перемоги) поблизу перехрестя з вулицею Ліза Чайкіна, по вул. Київській біля школи №29, по вул. 600-річчя поблизу підприємства «Форт».
А також три павільйони по вулиці Сергія Зулінського (колишня Тарногродського): поблизу ПАТ Вінницьке управління механізації і автотранспорту будівництва, біля концерну «Аграна» та перехрестя з вулицею Батозькою. Крім того, облаштували павільйони по вулицям Богуна (зупинка М.Гавриш) та Келецька (зупинка Ващука). Роботи в цьому напрямку проводитимемо й надалі», – каже Юрій Павлінчук.
 
Джерело: vmr.gov.ua
+1
0
-1

Коментарі

+1
0
-1

Интересно, а старые снесли? Там они получше были чем эти одноразовые остановочки. Имеется ввиду на Тарнагродского