Відтепер вінничани мають змогу напряму літати у різні куточки світу

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 26.03.2018 13:30 /

З 25 березня авіакомпанія МАУ (Міжнародні авіалінії України) розпочала виконувати регулярний щоденний рейс Київ-Вінниця-Київ, з розкладом якого Ви можете ознайомитися у відповідному розділі нашого сайт Аеропорт.

Цей рейс авіакомпанія не позиціонує як шлях доїхати лише до Києва. Головними пасажирами на данному маршруті мають стати вінничани, які мандрують далі, у інші країни, користуючись послугами МАУ. Тепер є можливість подорожувати в Європу, Азію чи Америку напряму з Вінниці із зручною пересадкою в терміналі D аеропорту Бориспіль. Саме тому з Вінниці літак відправляється в 6.20, щоб транзитні пасажири мали змогу зробити пересадку на інші напрямки ранкових і денних вильотів. Так само і зворотньо, коли більшість літаків МАУ повертаються до Борисполя, вінничани можуть, не витрачаючи час, швидко долетіти до Вінниці.

Вартість квитка на данному рейсі коливається в середньому 800 грн. Але для транзитних пасажирів такий перельот буде входити у повну вартість квитка до місця призначення, і на особливо далеких рейсах буде безкоштовним.

Перший рейс у вінницькому аеропорту зустрічали урочисто, що стало сюрпризом для його першіх пасажирів. У залі прильоту усіх чекало частування фірмовим тортом та шампанським. Присутні побажали, щоб маршрут завжди мав пасажирів, і поздоровляли керівництво з таким важливим починанням.

Ще фото

+1
0
-1