В день безвізу квитки на літак за 763 гривні

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 29.05.2017 20:26 / Тема: 763 грн

МАУ проведе розпродаж більше 30 000 авіаквитків в Європу на честь майбутнього введення безвізового режиму з Європейським союзом, повідомляє.

1 червня на сайті МАУ можна буде купити квитки за ціною 1390 грн. в обидві сторони на спеціальні рейси для здійснення одноденної поїздки в день введення безвіза - 11 червня - з Києва до Брюсселя чи Вільнюс. У вартість включено трансфер з і в аеропорти в Брюсселі і Вільнюсі, а також екскурсія в містах.

11 червня МАУ почне одноденну розпродаж 30 000 квитків в міста Європи за ціною 763 грн. в одну сторону. Здійснити переліт за даною ціною можна буде в період з 12 по 30 червня. Бронювати квитки також можна буде на сайті МАУ.

Європарламент підтримав запровадження безвізового режиму з Україною 6 квітня 2017 року. 11 травень скасування віз для короткострокових поїздок підтримали Рада міністрів ЄС. 17 травня регуляцію про безвізовий режим підписали президенти ЄС і Європарламенту. 22 травня рішення було опубліковано в офіційному віснику ЄС і вступить в силу через 20 календарних днів - 11 червень 2017 року.

Після цього громадяни України, які мають дійсні біометричні паспорти, зможуть відвідувати без отримання візи 22 держави ЄС, що входять до Шенгенської зони (Австрія, Бельгія, Греція, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія і Швеція), чотири держави ЄС, що не входять в Шенген (Болгарія, Кіпр, Румунія і Хорватія), а також чотири держави, що не входять в ЄС, але є учасниками Шенгенської угоди (Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія, Швейцарія).

За інформацією: avianews.com

+1
0
-1