У КП"ВТК" вітали ветеранів підприємства

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 10.05.2019 17:06 /

Сьогодні у комунальному підприємстві "Вінницька транспортна компанія" вітали ветеранів підприємства з нагоди свята Дня Перемоги. Близько 200 ветеранів, колишніх працівників підприємства, завітали сьогодні до КП "ВТК", щоб відзначити цей славетний день, зустрітися зі своїми колегами. Ветеранів поздоровили з Днем Перемоги творчі колективи підприємства - для усіх гостей свята вже за традицією був влаштований святковий концерт.

Щорічне вшановування пам’яті загиблих та невеличкі подарунки для ветеранів – це та крихітна частинка шани, яку ми можемо їм віддати, - сказав Генеральний директор "Вінницької транспортної компанії" Михайло Луценко. Також він розповів гостям про те, чим живе сьогодні підприємство, які має досягнення. Це дуже важливо знати людям, які більшу частину свого життя присвятили йому.

Свято пройшло в домашній атмосфері. Для ветеранів такі зустрічі - це можливість побачити людей, з якими вони працювали багато років, поспілкуватися.

В роки війни загинуло 19 працівників ТТУ, які залишили роботу і пішли воювати на фронт. Їх імена викарбувані на пам’ятному меморіалі, що знаходиться на території підприємства.

Нажаль в живих вже не залишилось жодного ветерану війни, які працювали на підприємстві у мирні роки. Останній помер зимою цього року.

+1
0
-1