Сумочка як в серіалі: топ-4 реальні моделі сумок, які були задіяні в кінострічках

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 27.05.2024 23:34 /

Мабуть, в кожної жінки при перегляді фільму виникала думка, яка ж класна сумка в героїні. Але не всі в курсі, що вони теж можуть таку мати. Бо використання в образах героїнь справжніх моделей сумок є розповсюдженою рекламною практикою. Виробники охоче надають свої топові аксесуари для зйомок, аби якомога більше жінок захотіло купити «сумочку як в Кері» або «як у Емілі». І вже самі ці фрази викликають в уяві жінок образи тих культових аксесуарів, від яких так захоплює дух. Тож, просто зараз розглянемо 4 найбільш популярних моделей сумок, які ми можемо бачити на екранах та купити в реальному житті:

  1. Baguette від Fendi.
  2. Poshette від Louis Vuitton.
  3. Tote bag від DIOR.
  4. Cleo від Prada.

Розглянемо, де і коли ми могли бачити ці сумки на екрані більш детально.

Baguette від Fendi

Якщо говорити про сумку «як у Керрі», то з великою вірогідністю це саме невеличка модель трохи видовженої форми. Тобто Baguette від бренду Fendi. Після виходу серіалу її просто змели з прилавків, а виробник вимушений був аж 700 разів перевидати цю форму, змінюючи тканину та елементи декору.

Сьогодні таку сумочку теж можна знайти, проте все ж треба зважати, що з моменту виходу культового серіалу минуло 20 років і модель трохи втратила актуальність.

Але і це не завадить модницям, мати улюблений аксесуар, оскільки в новій колекції від Michael Kors є дуже схожа модель. Плюс, можна знайти жіночі сумки недорого в подібному дизайні на платформі Shafa і якщо повезе, то навіть реально потрапити на оригінал. На цьому торгівельному майданчику представлено багато товарів, в тому числі і оригінальних брендових, проте також можна знайти гідні альтернативи у вигляді реплік.

Poshette от Louis Vuitton

Здавалося б, що Louis Vuitton вже не потрібна додаткова реклама, бо сумки цього бренду і так розлітаються з неймовірною швидкістю. Проте для моделі Poshette була спланована цікава колаборація в 2003 році з Такаші Муракамі. Її надали для зйомок відомого фільму «Погані дівчата». І до речі, кінострічка принесла сумочці просто всесвітню славу. Невеличка, на широкому ремінці модель дозволяє носити все необхідне і при цьому не додає об’єму – ідеальна на кожен день.

Подібна форма – прямокутник з закругленими нижніми вуглами є й досі актуальною. Причому настільки, що тепер її повторив інші всесвітньо відомі бренди – Guess та Michael Kors. Вони випустили культову модель у власній інтерпретації, але все ж характерну форму дуже добре помітно.

Tote bag від DIOR

Сумочки-тоут місткі та зручні. Вони підходять і офісних образів, і для поїздок, і просто в якості повсякденного варіанту. А все через те, що ця модель дуже практична. Правильна геометрична форма наділяє їх універсальністю. До того ж ця модель завжди в моді і не в останню чергу через те, що була надана для зйомок у відомому серіалі «Вигадуючи Анну». Взагалі в цій кінострічці кожен вихід героїні – справжнє мистецтво у вигляді вмілого поєднання предметів гардеробу різних брендів. Проте саме сумочки зробили її образи повними та досконалими.

Щоб зрозуміти яка саме з-поміж всіх Tote bag від DIOR, варто згадати епізод на яхті. Саме тоді героїня з’являється на екрані з цією моделлю.

Подібні до цього аксесуару сумочки є в лінійці брендів Furla та Coccinelle. Тож, якщо не вдасться знайти Tote bag від DIOR, можна подивитися обновку від цих виробників.

Cleo від Prada

Одним з улюблених серіалів останніх років у багатьох дівчат є «Емілі в Парижі». Він полюбився і за чарівну атмосферу цього романтичного міста, і за цікавий сюжет з пікантними сценами, і, звісно, за сучасні стильні образи головної героїні. До речі, до їх створення приклали руку не лише стилісти серіалу, а й всесвітньо відомий бренд Prada, який надав свою сумочку Cleo для зйомок.

Пам’ятаєте невеличку, але досить містку яскраво-жовту сумочку у головної героїні, яку вона вміло поєднала з найбільш характерним для француженок головним убором – беретом в такому ж жовтому кольорі? Так от, це і є Cleo від Prada.

Повторила таку модель у дещо зміненому дизайні компанія Cromia. Тому якщо не вдасться знайти Cleo від Prada, можна сміливо вибирати схожу сумочку від цієї італійської компанії.

+1
0
-1