Сплатити за проїзд можна буде через мобільний додаток банку

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 18.01.2019 15:28 /
З наступного тижня у транспорті КП «ВТК» з’являться наліпки з QR-кодом, які дозволяють пасажирам платити за проїзд, не використовуючи готівку. У кожному тролейбусі, трамваї та автобусі буде по три наліпки, щоб пасажирам було зручно розраховуватись.
 
Щоб сплатити за проїзд, потрібен смартфон або планшет з підключенням до мережі Інтернет. На пристрої має бути встановлений і підключений додаток Privat24 ПриватБанку. У людини повинен бути банківський рахунок, на якому є кошти для сплати за проїзд.
 
 
Як розповів директор Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко, безконтактна оплата проїзду в громадському транспорті не потребує багато часу та зусиль. Потрібно підійти до наліпки з кодом. Відкрити на мобільному пристрої додаток Privat24. Обрати позначку «Транспорт», після чого – позначку «Оплата проїзду». Розпочинається сканування коду: потрібно тримати пристрій так, щоб код був у рамці, яка з’явиться на екрані.
 
Після сканування на екрані можна побачити суму за проїзд, після чого натиснути «Придбати». Тоді з’являється квиток з серійним номером, видом транспорту, його номером, датою та часом видачі. Після чого треба натиснути «Закомпостувати». Банківська комісія за послугу відсутня, пасажир оплачує лише вартість квитка.
 
 
Кондуктору та контролеру потрібно буде показати квиток у електронному вигляді, який зберігається у мобільному додатку Privat24.
 
 
 
Паралельно пасажири можуть розраховуватись готівкою, як і раніш
+1
0
-1

Коментарі

+1
+1
-1

Дуже добре,що сплати можна через моб.додаток,але зранку коли я сідаю на кінцевій зупинці Вишеньки це можливо,коли мало людей.А після роботи ввечері приїжає повний транспорт,потрібно стояти біля наліпки ,вийняти моб.тел. та сканувати код наліпки не завжди є можливість,коли багато голов пасажирів та і не подобається коли всі бачуть твій пароль і суму на рахунку вприват 24 . Тому прохання не 3 наліпки,а набагато більше,щоб більша можливість оплати була.Ще зранку в 7год. якщо погане освітлення у транспорті(У мене декілька днів у автобусі 24 так було),то сканування не спрацьовує.

Зображення користувача Димас С.
Димас С05.02.2019 10:00 February 05, 2019
+1
0
-1

Зробіть нормальні qr коди, ви пробували їх скасувати в транспорті який рухається? 

Зображення користувача Димас С.
Димас С05.02.2019 10:00 February 05, 2019
+1
0
-1

Сканувати

Зображення користувача Andrii Kalashnikov.
Andrii Kalashnikov07.02.2019 18:52 February 07, 2019
+1
0
-1

Наклейки изначально плохо, особенно зимой на мокрое стекло. Расположение тоже провал. Нужно располагать через каждые 3 метра, под потолком(там где сейчас служебные надписи), благо сканируются коды нормально, даже с нескольких метров. А при таком расположении никто закрывать не будет плюс достанут все желающие. В идеале делать таблички, или хотя бы защитить рисунок пластиком, чтобы не повреждали так быстро.