Сольовий нікотин розчин для швидкого насичення нікотином крові курця

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 06.04.2024 19:54 /

Україна не стоїть осторонь сучасних тенденцій і культури паріння. Кількість курців традиційних цигарок постійно знижується, проте чисельність парильників невпинно збільшується. Люди все частіше обирають електронні сигарети як альтернативу звичним тютюновим продуктам. При самозамісі рідини для вейпу одним з головних компонентів є сольовий розчин.

Переваги сольового нікотину

До складу сольового нікотину входять кислоти, близькі до pH людського організму, та звичайний нікотин. Додавання сольового нікотину до рідини наповнювача забезпечує швидше насичення речовиною, від чого частота перекурів та кількість затяжок знижуються. Роблячи самозаміс для електронних сигарет, варто чітко дотримуватися правильного дозування, щоб не зробити занадто міцну суміш.

Переваги розчину з солями нікотину в:

  • м’якій парі – вміст нікотину у рідині при використанні цієї речовини збільшується, а легкість та м’якість залишаються;
  • чистоті продукту – у нього відмінна засвоюваність, достатньо лише кілька затяжок;
  • відсутності зайвих смаків – досягається внаслідок багатоетапного очищення та додавання ароматизаторів з ненав’язливими ароматами;
  • відсутності неприємного посмаку та запаху – горло не подразнюється при парінні;
  • здатності до випаровування навіть при низьких температурах;
  • економічності – концентрація нікотину в сольовому розчині висока, що сприяє швидкому насиченню крові, меншій кількості затяжок та більш економній витраті наповнювача.

Рідини на сольовому розчині підходять курцям, які полюбляють швидкі перекури, що не викликають дискомфорту чи кашлю. Також вейпи на сольовому нікотині підходять для людей, які намагаються кинути палити й спочатку переходять на електронний аналог.

Як вибрати сольовий нікотин

Перш ніж купити сольовий нікотин, треба порівняти пропозиції на ринку. Варіантів в асортименті кожного вейп-шопу багато. Орієнтуватися варто на кілька показників:

  • якість – обирати треба лише оригінальний товар, від виробників з відмінною репутацією;
  • смак – тут нема обмежень для людини, яка шукає традиційні чи екзотичні ароматизатори, а можливість комбінувати різні смаки самостійно при самозамісі дозволяє створити особливі ароматичні поєднання;
  • об’єм – продається рідина у баночках, об’ємом від 10 до 30 мл з вузькою горловиною для заливання;
  • вартість – вона залежить від об’єму тари та якості, віддавати перевагу дешевим розчинам не варто, якісний нікотин однієї кількості не може мати значних розбіжностей у ціні в різних вейп-шопах.

Важливо, щоб у точці продажу на нікотин були сертифікати відповідності, як в інтернет-магазині продукції для вейпінгу Sigara.kiev.ua. В іншому випадку впевнитись у безпеці інгредієнта неможливо, тому вживати його ризиковано.

+1
0
-1