Переваги кредитів онлайн в Україні

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 28.12.2022 20:46 /
Переваги кредитів онлайн в Україні

Від фінансових труднощів ніхто не застрахований і, як показує практика, банки – це не завжди оптимальний варіант. Популярним напрямом кредитування сьогодні являються кредити онлайн, а найбільш популярним - кредит готівкою. Фактично отримання кредиту на звичайну карту – це і є кредит готівкою, оскільки кошти легко зняти з карти.

Переваги онлайн кредитів

Скажем ні чергам

Черги у банках – це дуже популярне явище. При цьому розуміння того, що кредит – це не той продукт, отримання якого потребує фізичної присутності людини, наводить на думку, що все може бути набагато простіше, ніж вистоювання черги в банку. І саме з розвитком інтернету, особливо мобільного, і появою в кожного в кармані смартфону, кредити онлайн набрали такого розмаху.

Ні бюрократії

В звичайному банку чекайте на бюрократичну тяганину:

  • довідка з робота,
  • поручителі,
  • довідка про дохід.

В онлайн сервісах цього не буде. Достатньо паспорта номера банківського рахунку або карти.

При цьому фізичне місцезнаходження клієнта не має значення – інтернет без меж.

Кредитна історія

Так, це дуже важлива річ і це перше, що робить банк перед видачою кредиту. Сервіси онлайн кредитів більш лояльні до таких речей. Тобто наявність прострочених платежів – це не проблема. Але наявність відкритих кредитів може вплинути на прийняття рішення у видачі займу.

Приховані умови

Такі сервіси не перейняли у банків звичку економити на шрифті в договорі, особливо що стосується непрозорих умов кредитування.

Чи все так райдужно

При видачі будь-якого кредиту і банк і сервіси онлайн кредитування перш за все очікують, що клієнт буде виплачувати. Так, прострочки можуть бути, але в цілому кредит має виплачуватись. Тому перш за все варто прочитати умови договору. В ньому мають бути передбачені штрафні санкції при форс-мажорних ситуаціях клієнта. Тому при отриманні кредиту потрібно серйозно віднестись до цього, при потребі використовувати передбачені функції пролонгації (в такому випадку ви не будете платити штрафні санкції, а просто відсотки по кредиту), вчасно передбачати про непередбачувані випадки, оскільки кредит – це справа відповідальна.

 

+1
0
-1