Новий сервіс - оплата проїзду за допомогою СМС

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 12.02.2019 13:03 /

Ще один новий сервіс для пасажирів муніципального транспорту Вінниці – оплата за проїзд через SMS. Зручно і просто. І це ще одна інновація за принципом Smart-city – «розумного міста».

Така послуга стала можливою завдяки початку співпраці Вінницької міської ради з компанією  Kyivstar Сьогодні ми підписали відповідний Меморандум. І сподіваємось, що у результаті такого партнерства впровадимо для вінничан й інші новітні сервіси, пов’язані із інформуванням мешканців та технологією Mobile ID.

Важливо, що цього року ми плануємо повноцінно запустити систему електронного квитка у нашому громадському транспорті. А вже зараз у вінничан та гостей міста є можливість безготівкової сплати за проїзд – через SMS або QR-код. Інформаційні технології роблять сучасне життя комфортнішим, тому ми і реалізуємо такі проекти у Вінниці.

 

+1
0
-1

Коментарі

Зображення користувача Promo Happy.
Promo Happy17.02.2019 16:01 February 17, 2019
+1
0
-1

Хотів розрахуватись за допомогою смс, попросив кондуктора, щоб мені допоміг з написанням правильної смс і її відправкою для оплати. Він мені сказав, що смс не дойде і гроші ніхто не зарахує. Будь ласка розміщуйте в салонах інформацію про те, як пожалітися на кондуктора за такі дії. Проїзд, був чи не єдиним місцем, де приймалась тільки готівка. Зараз накінець то прогрес, не потрібно з собою носити паперові гроші, а кондуктори замість допомоги, тільки заважають. Розмістіть інформацію куди жалітись на кондукторів, їх за це потрібно наказувати гривнею.