№223 вже на лінії

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 04.12.2017 15:16 /

Новий трамвайний вагон VinWay №223 сьогодні вийшов на пасажирськи перевезення

4 грудня у Вінниці на маршрут вийшов 31-метровий «VinWаy». Це третій за рахунком трамвай, зроблений Вінницькою транспортною компанією в 2017 році та сьомий від початку програми з модернізації транспорту. До кінця року планують пусти на маршрут восьмий модернізований VinWаy (короткий).

Про це Вінниця.info повідомив директор «Вінницької транспортної компанії» Михайло Луценко.

«Від попереднього шостого трамваю він відрізняється тим, що зроблені сходи більш округлі з склопластика, вони зручніші і безпечніші. В дверях встановлене запобіжне пристосування, яке більш надійно блокує двері. Ми постійно з кожним вагоном удосконалюємо сам принцип роботи дверей. Трамвай розрахований на перевезення 168 пасажирів, де 44 місця для сидіння. Обкатку ми вже зробили, всі випробовування пройдені. Є відповідні документи на право експлуатації», - розповів М. Луценко.

Новий вагон, як і попередні, обладнаний дачиками руху на посадкових площадках, камерами в салоні та ззовні.

«До кінця цього року ми зробимо ще один вагон - 147, короткий – 14 метровий. Кузов вже зроблений, агрегати зроблені, система закуплена. Йде монтаж самої системи управління, зборка механіки. Він зроблений приблизно на 50%. Як і в попередньому, ми також в ньому встановимо новий тип салонних сходів», - каже Михайло Луценко.

+1
0
-1