Етикетувальне обладнання від компанії «Домінанта»: переваги

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 10.05.2024 19:46 /

Етикетку або картку невеликого формату наносять на пакування, тару або поверхню товару для його ідентифікації. Під час виготовлення використовують спеціальне обладнання. Це маркувальні етикетувальні машини, які мають попит у різних галузях виробництва та промисловості.

Етикетка з одного боку має клейовий шар, за допомогою якого її легко прикріпити до різного матеріалу. Картки невеликого формату виготовляють для картону, металевих, дерев’яних, паперових, скляних та інших товарів. Виріб містить штрихкод, номер партії, найменування товару та інші відомості, які цікавлять споживача.

Обладнання для етикеток

Особливості обладнання від компанії «Домінанта»

Етикетувальні машини від британського виробника Domino UK Ltc прості у використанні та легко налаштовуються відповідно до технічних обмежень і потреб конкретного виробництва. Під час використання цього обладнання можна реалізувати одноколірний або багатоколірний друк, серіалізацію, встановити автоматичне оновлення часу, дати.

Машини легко налаштувати для друку етикеток різних розмірів, задавати ту чи іншу необхідну для нанесення інформацію. Такі пристрої не варто плутати зі звичайними принтерами, адже вони виконують більше специфічних задач. Зокрема, в етикетувального обладнання є процесор, що здійснює внутрішні підрахунки для кожного готового виробу. Якщо налаштувати опцію зміщення дати, вона буде встановлюватися автоматично.

Компанія «Домінанта» є офіційним представником Domino UK Ltc, а також сертифікованим фахівцем із ремонту та обслуговування. У каталозі можна підібрати пристрої, які підходять для конкретної галузі промисловості за швидкістю, шириною друку та іншими показниками. На сайті зручно підібрати не тільки обладнання, а й витратні матеріали для нього, щоб забезпечити безперебійну роботу.

Чому вигідно використовувати обладнання від компанії «Домінанта»

Асортимент моделей широкий, тому не буде важко підібрати саме ту, що підходить для вашого підприємства. Попередньо варто звернути увагу на розташування етикетки під час друку, ширину, рекомендовані розміри, швидкість аплікатора та інші технічні характеристики.

Етикетувальна машина

Етикетувальні машини від компанії «Домінанта» поєднують у собі велику кількість переваг:

  • висока продуктивність. Пристрої швидко й точно переносять потрібну інформацію на матеріал етикетки. Наприклад, модель М23i-TB видає 45–82 штук за хвилину ー це оптимальний показник для підприємства з широким асортиментом товарів;
  • універсальність. Етикетувальне обладнання легко інтегрувати у виробничий процес, щоб забезпечити повний цикл разом із маркуванням. Машини наносять зображення на різні види носіїв;
  • надійність. Пристрої розраховані на довготривале використання. Така покупка допоможе зменшити витрати бізнесу на роботу операторів, уникнути простоїв та максимально оптимізувати робочий процес;
  • простота управління. Етикетувальний автомат функціонує з мінімальним втручанням оператора. Отже, працівники можуть бути залучені в інших процесах, а також вийде уникнути помилок через людський фактор;
  • простота використання. Достатньо один раз встановити потрібні налаштування, а потім у разі потреби відредагувати їх.

Апарати для друку етикеток від компанії «Домінанта» дуже просто інтегрувати у виробничий процес. Якщо виникають складнощі з вибором або використанням, варто звернутися до досвідчених фахівців. Машини від британського виробника Domino UK Ltc допоможуть організувати, максимально спростити й прискорити процес маркування на підприємстві.

+1
0
-1