Електротранспорт на Дні міста - 2017

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 09.09.2017 23:02 /

До Дня міста КП "Вінницька транспортна компанія" підготувала для вінничан декілька локацій та, можна так сказати, сюрпризів.

Так була представлена на огляд відновлена модель тролейбуса ЗІУ-5, які використовувалися у нашому місті з середини 60-х до початку 80-х років ХХ сторіччя. Машина відновлена на базі тролейбусного депо. Далі буде використовуватися для перевезення екскурсій.

Старовинний трамвай на один день став рестораном, де можна було відвідати страви, притаманні початку ХХ сторіччя. Пригощав ресторан "Аристократ". На вході можна було сфотографуватися з водієм та кондуктором у формі тієї епохи.

Самий новий VinWay №136, який нещодавно вийшов на маршрути міста, перетворився сьогодні на міні-музей розвитку першого громадського транспорту міста- трамваю. Тут можна було познайомитися з історією становлення підприємства, розвитком трамвайних маршрутів, побачити зміну поколінь рухомого складу. А також закомпостувати на згадку проїзний квиток.

Всі локації мали велику відвідуваність серед вінничан, що говорить про популярність міського електричного транспорту у нашому місті. Сподіваємось так буде і надалі. А наші відвідувачі отримали сьогодні задоволення та заряд емоцій.

+1
0
-1