Екс-наставник «Кривбасу» відмовився від пропозиції клубу Другої ліги

Зображення користувача Гість.
Автор: Гість (не перевірено)0 / Дата: 24.12.2021 20:02 /
Екс-наставник «Кривбасу» відмовився від пропозиції клубу Другої ліги

Після звільнення наставника вінницька команда осінній сезон догравала під керівництвом асистента Циткіна - Валентина Вішталюка. Свій останній матч «Нива» зіграла з мукачівським клубом «Мункач» ще 19 листопада. Зустріч в Дерцені закінчилася нічиєю. Наступний поєдинок відбудеться вже в березні з черкаським «ЛНЗ». Ближче до дати проведення всі важливі події українського футболу будуть включені до лінії букмекера Паріматч. Як безкоштовно завантажити Паріматч на Андроїд, розповідається на сайті «РБ».

Як відомо, на даний момент у вінницькому ФК відкрита вакансія головного тренера. Нещодавно Вінницю з ознайомчим візитом відвідав Геннадій Приходько. У недавньому минулому він займав посаду головного тренера «Кривбасу. Спеціалісту вдалося вивести криворізьку команду з Другої ліги до Першої. Однак після розгромної домашньої поразки від «Металіста» (0:5) у 10-му турі спеціаліст був відправлений у відставку.

Президент «Ниви» Артур Загорулько запропонував посаду наставника команди 48-річному Геннадію Приходько, однак домовитись зі спеціалістом про співпрацю не вдалося.

Нагадаємо, «Нива-В» посідає 8-е місце у групі А Другої ліги. За результатами 17 матчів команда здобула 25 очок.

 

+1
0
-1