Дизайн Е-квитка для міського транспорту пропонують розробити вінничанам

Зображення користувача Oleg.
Автор: Oleg+34 / Дата: 10.10.2017 22:59 /

Вінничанам пропонують стати автором дизайну нового електронного квитка, який запровадять у місті. Комунальне підприємство “Вінницякартсервіс” спільно з Вінницькою міською радою оголошує відкритий конкурс.

Як зазначають у “Вінницякартсервіс”, кількість надісланих від однієї особи макетів не обмежена,  переможця буде визначено шляхом онлайн голосування й нагороджено грошовою винагородою у 5000 гривень.

Згідно із технічним завданням з розробки логотипу, бажано, щоб один із кольорів був червоним, який відповідає кольору герба Вінниці. Однак, ця умова не є обов’язковою та її дотримання не впливатиме на вибір. Також важливо, щоб логотип викликав асоціації із містом та його прогресивністю.

Логотип також має бути складеним, щоб електронні квитки для різних категорій населення могли поєднуватися за “пазловою” системою у єдиниий цілісний малюнок. Категорії населення, для яких передбачений е-квиток: загальна, пільгова, шкільна, студентська, туристична. Загалом логотип має складатися із п’яти елементів, але має бути простим і таким, що легко запам’ятовується.

Окрім цього:

  • логотип має легко відтворюватися при масштабуванні (особливо при малих масштабах на значках, ручках тощо). Його варто надіслати у форматах jpg, png,pdf, tiff.
  • логотип повинен мати невелику кількість кольорів та гарно виглядати у чорно-білому форматі.
  • він також має бути прийнятним для різних цільових груп: молоді, жінок, школярів, людей пенсійного віку, чоловіків тощо.
  • важливо, щоб логотип був актуальним для постійного використання.

Водночас, у “Вінницякартсервіс” повідломляють, що прийматимуть до розгляду альтернативні пропозиції, які не відповідають вимогам технічного завдання.

Участь у конкурсі може взяти будь-хто, кількість макетів необмежена. Надсилати роботи потрібно в електронному варіанті (файли формату pdf, tiff) на адресу vincardservice@gmail.com

Кінцевий термін подання варіантів логотипу – 10 листопада включно. Після цього комітет із конкурсних торгів визначить 5 найкращих пропозицій, які будуть розміщенні для голосування мешканцями міста. Разом з тим, переможець отримає призовий фонд у розмірі – 5 000 гривень.

За додатковою інформацію прохання звертатися до спеціаліста з маркетингу КП “Вінницякартсервіс” Вероніки Савчук за телефоном (063) 104 51 01, (097) 875 13 93.

Вежа

+1
0
-1