Безкоштовні ігрові слоти Crazy Monkey 2 – цікаві факти

Зображення користувача Гість.
Автор: Гість (не перевірено)0 / Дата: 12.10.2021 16:47 /

Ігровий автомат Crazy Monkey 2 - покращене продовження всіма улюбленої гри Мавпочки. Він уже встиг завоювати популярність серед гравців онлайн казино Вулкан. Любіть веселі пригоди? Гральні апарати Crazy Monkey 2 подарують гарний настрій і невичерпний позитив, запросивши на прогулянку по джунглях.

Компанія Ігрософт, розробник Мавпочок і його продовження, як завжди, радують гравців барвистою графікою і веселим музичним супроводом. Багато гравців вже знайомі з її слотами (шукайте ігрові слоти тут), насолоджуючись грою в Resident або Fruit Cocktail.

Ігровий слот на сайті Вулкан Crazy Monkey 2 швидко став таким же популярним, як і Rock Climber або Garage. Ви можете самостійно оцінити переваги слотів Ігрософт і отримати задоволення від процесу. Почніть грати в безкоштовний автомат Crazy Monkey 2, знайомлячись з правилами і вивчаючи комбінації.

Правила та бонуси Крейзі Манкі

Crasy Monkey

На п'яти барабанах Вулкан онлайн  з дев'ятьма лініями можна активувати 1, 3, 5, 7 або всі 9 ліній. Робити ставки можна від мінімальної від 1 кредиту на 1 лінію до максимуму, що в сумі складе 225 кредитів. Звичайно ж, підсумковий виграш залежить від початкової суми ставки.

У слоті вам зустрінуться мешканці джунглів - леви, змії, барвисті метелики і забавні мавпочки. Всі символи мають різну вартість, а їх комбінації можуть істотно збільшити виграш.

Випадають п'ять черепів примножать ставку в 2000 разів, а така ж кількість Львів збільшать її в 500 разів. Суперприз дістанеться при випаданні п'яти Мавпочок: ваша ставка збільшиться х 5000.

Страшна африканська маска здасться не такою страшною, якщо знати, що це дикий символ. Будучи джокером, вона не тільки подвоїть виграш, але і допоможе скласти вдалу комбінацію, замінивши непотрібний символ. Символу розкиду гра не пропонує. Зате є ризик-гра, де виграш при певній частці везіння може бути подвоєний, просто вгадайте масть карти.

Бонусна гра

В ігровому слоті вам пропонується два етапи бонусної гри, результат яких залежить від вашої інтуїції. Три Мавпочки запустять перший етап. Тут потрібно смикати звисаючі мотузки, годуючи проказницю стиглими бананами. Вгадавши, з яких мотузок випадуть банани, ви перейдете до другого раунду, де належить вибрати скриню. В одному зберігаються скарби, а в іншому павуки, які нічого не принесуть.

Отримайте море позитиву, радіючи з пустотлива мавпочками, а вони вам подарують нехай і не великі, але дуже приємні виграші. Проте не забувайте грати відповідально, адже ігри можуть викликали залежніть.

 

+1
0
-1