Зміни щодо перевезень в громадському транспорті

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 26.03.2020 19:30 /

Уряд вніс зміни до деяких своїх актів, ухвалених раніше щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Відповідну постанову прийнято 25 березня 2020 р. № 239.

Відповідно до урядової постанови № 239 дозволено певні види діяльності з обов’язковим дотриманням правил безпеки та відповідних санітарних і протиепідемічних заходів, а також використання засобів індивідуального захисту.

Зокрема:

  • Діяльність закладів громадського харчування щодо адресної доставки замовлень.
  • Торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку.
  • Провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку.
  • Перевезення легковими автомобілями.
  • Перевезення службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, погодженими з органами Національної поліції.
  • Перевезення у трамваях, тролейбусах, автобусах, маршрутних таксі дозволяється кількості пасажирів, яка одночасно не перевищує половини кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу та визначених у реєстраційних документах, за умови перевезення людей у засобах індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.
+1
0
-1

Коментарі

+1
0
-1

То напишіть нам кількість місць в трамваях різних моделей і тролейбусах, автобусах.

+1
0
-1

В Швейцарцах 47 мест значит будет 23 а было 20, в троллях 28-30 тоже ненамного больше, выгодно гармошки там около 50 в троллях но их у нас нет

+1
0
-1

По идее на каждом транспортном средстве должно быть объявление с разрешенным количеством пассажиров

+1
0
-1

Ура победил народ, теперь все дома, интерестно кому продавать будут только соседям