Викачування ям від «МонтажТехСервіс» – професійно та без обмежень

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 04.07.2024 13:31 /

Будь-яку автономну каналізаційну систему потрібно обслуговувати, щоб забезпечити її ефективну та безпечну роботу. Навіть найбільші септики без відкачування можуть пропрацювати 3-4 роки, і через цей час необхідне викачування. Іноді викачування ям знадобиться ще частіше, адже все залежить від кількості мешканців будинку та обсягу самої системи.

Процедура викачування досить складна, адже потрібен досвід, знання та спеціалізована техніка. Для цього слід звернутися до компанії «МонтажТехСервіс» на сайт https://mtsewer.com.ua/services/mts-vykachka-yam/, де викачування ям є однією з найбільш затребуваних послуг. Роботи проводяться спеціальними вакуумними машинами: асенізаторами та мулососами. Попередньо фахівці визначають яку саме техніку використовувати на основі клієнтських запитів.

Набір послуг

Наявність спеціалізованої техніки дозволить запропонувати одразу кілька послуг:

  • викачування вигрібних ям та септиків;
  • розмивання мулу та мулистих відкладень;
  • очищення жироуловлювачів;
  • відкачування води з льохів, колодязів та котлованів;
  • відкачування відстійників на каналізаційних станціях.

Застосовувана техніка є вантажним автомобілем із цистерною та вакуумним насосом на кузові. Це виконання класичного асенізатора. Але є мулосос, за допомогою якого вдасться сильним набором води розбити і розмити тверді відкладення, щоб потім насосом провести відкачування.

Особливості утилізації відходів

Здійснюється законне вивезення та утилізація відходів відповідно до екологічних норм. На спеціальній станції з утилізації здійснюється багатоступінчаста фільтрація та очищення, що в результаті не дозволяє відходам завдавати шкоди екології. Фахівці сумлінно виконують свою роботу, приносячи людям користь та забезпечуючи комфортні умови життя.

Переваги компанії «МонтажТехСервіс»

Попередньо перед прийняттям замовлення проводиться докладна консультація, за допомогою якої оцінюються особливості побудови вигрібної ями або септика, його обсяг та особливості відходів. Фахівці швидко підберуть машину оптимального об'єму та потужності. Інколи потрібно робити декілька поїздок, особливо при викачуванні води з котлованів або великих територій після затоплення.

Виконання кожного завдання оперативне та ефективне, що вкрай важливо при переповненні ями. За аварійних ситуацій надається швидка кваліфікована допомога. Гарантується повне вилучення відходів і навіть тих, що знаходяться на стінах або на дні септика. Ціни на послуги розраховуються за тарифною сіткою.

 

+1
0
-1