Український боксер дізнався дату проведення бою за звання чемпіона світу серед молоді

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 20.01.2022 23:08 /

На 19-річного Богдана Штонду чекає поєдинок з французом Міланом Пратом.

Українець Богдан Штонда (рекорд 7-0, три перемоги нокаутом), який виступає у першій середній вазі (категорія до 69,9 кг), битиметься за титул чемпіона світу серед молоді за версією IBF.

Поєдинок призначено на 26 лютого, його прийме французьке місто Нант. Суперником 19-річного українця стане місцевий боксер Мілан Прат (рекорд 13-1, 10 перемог нокаутом). З коефіцієнтами на подію вболівальники зможуть ознайомитися в лінії БК «Парі Матч», огляд якої представлений на сторінці https://odds.ru/bookmakers/parimatch/.

Майбутній бій дуже важливий для кар’єри вінничанина. На думку генерального менеджера компанії B1 Promotions Алона Ноймана, поєдинок стане  відправною точкою на шляху до ще вищих титулів.

«Ми робимо все можливе, щоб наш боксер підійшов до поєдинку у найкращій формі, як фізичній, так і психологічній. Ми віримо, що Богдан повернеться до України з перемогою», - повідомив менеджер компанії.

Алон Нойман відмітив, що на Богдана чекає гідний суперник. Він зазначив, що у 22-річного Мілана Прата прекрасна антропометрія, а ще француз доволі активний у бою. Саме тому поєдинок буде нелегким. Тож Алон Нойман закликає підтримати земляка та вболівати за нього.

 

+1
0
-1