ТОП-5 ігор для людей, які цікавляться транспортом

Зображення користувача Гість.
Автор: Гість (не перевірено) / Дата: 23.03.2024 17:15 /

Транспортні засоби зробили наше життя таким, яким воно є зараз. Трамваї, поїзди, літаки, метро - різноманіття наземного, повітряного і морського транспорту настільки велике, що на цю тему досить швидко почали створювати різні ігри. З деякими з них ми і познайомимо вас у цьому матеріалі.

Euro Truck Simulator 2

Багато хто з нас у дитинстві грав у "Далекобійників", і ця гра з часом набула культового статусу. Сьогодні інтерес до симуляторів водіїв вантажівок насправді нікуди не подівся, і гра Euro Truck Simulator 2 є безсумнівним флагманом ігор цього жанру. Як і зрозуміло з назви, місцем дії цього проекту є Європа. Причому відтворена вона досить докладно. Примітно, що кілька років тому автори створили DLC, присвячене РФ, однак після російського вторгнення в Україну випуск доповнення було вирішено відкласти на невизначений термін.

Microsoft Flight Simulator

Не менш відомий транспортний симулятор, якому разом з грою вище вдалося вийти зі своєї вузької ніші і стати справжнісіньким мейнстрімом. Гра потрапила до списку найпопулярніших у Steam 2022 року, а нещодавно стало відомо про те, що загальна кількість гравців перевищила 15 мільйонів осіб - нечувана цифра для авіаційних симуляторів (та й симуляторів загалом).

Money Train

Ігровий автомат від компанії Relax Gaming переносить у часи Дикого Заходу з усіма звичними атрибутами цього яскравого періоду в історії Америки. Основний сюжет гри криється навколо пограбування поїзда, що перевозить велику суму грошей. Оскільки гра дуже популярна, то знайти її можна в більшості онлайн-казино. Ми провели кілька хвилин у Google, вивчивши портфоліо Мостбет, Мелбет, 1win та інших відомих брендів, і досить швидко знайшли там цей тайтл. До того ж гру можна запустити в безкоштовному демо-режимі, ну а якщо вам хочеться грати на гроші, то реєстрація в Мостбет дасть змогу зробити це всього за кілька хвилин.

Snowrunner

Гра про суворі вантажоперевезення в умовах зимового бездоріжжя. Проїхати гірською річкою, застрягти в суміші снігу та бруду, постаратися не зірватися з високого обриву - всі ці та багато інших малоприємних завдань доведеться вирішувати гравцеві. Комусь гра здається досить похмурою і похмурою, але багато хто знаходить у ній свою особливу чарівність. І така полярність думок не завадила проекту стати справжнім хітом.

City Car Driving

Якщо ви завжди хотіли навчитися водити, то симулятор City Car Driving допоможе освоїти ті ази, які зроблять подальше навчання в автошколі набагато простішим. Гра не вирізняється передовою графікою, але водночас має доволі сучасний вигляд. Не кажучи вже про те, що в ній максимально докладно відтворено майже все, з чим водій може зіткнутися в міських умовах.