Суші та піца з Yapiko (Yaposhka) – смачні страви зі швидкою доставкою

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 27.06.2024 14:07 /

Нова назва ресторану Yaposhka, яка тепер звучить як Yapiko, не змінила філософію бренду. Як і раніше, в ресторані гарантується швидка доставка, різноманітне меню та фірмові страви. Навіть вимогливі покупці зможуть знайти саме той рецепт, про який вони завжди мріяли. Залишається лише оцінити пропозиції на сайті yapiko.com.ua, щоб зробити підсумкове замовлення.

Кожна страва приготована відповідно до рецептів. Є чимало авторських страв у різному виконанні, які відрізняються сміливим поєднанням інгредієнтів. Скориставшись послугами та сервісом від Япико, кожен отримає те, на що він так довго чекав. Бургери, суші, роли та піца – це все, що можна знайти у меню ресторану, та навіть більше.

Чому відбувся ребрендинг?

Одна з причин – це бажання змінити сприйняття бренду, при цьому зберегти все найкраще від старої назви та запропонувати щось нове, унікальне та оригінальне. При цьому було встановлено такі цілі:

 

  • підвищення обізнаності та впізнаваності бренду;
  • розширення цільової аудиторії;
  • покращення лояльності до бренду.

Слабкі сторони детально опрацьовані та усунуті. Збереглася якість страв, про які клієнти позитивно відгукуються. Розвиток компанії пішов на новий рівень.

Доставка і оплата

Зважаючи на те, що Харків досить велике місто, умови доставки від Yapiko потрібно обумовити заздалегідь. За сумою замовлення від 499 гривень доставка безкоштовна, а за сумою до 499 гривень вартість доставки 50 гривень. У середньому на доставку витрачається від 30 хвилин, але якщо замовлення об'ємне з великою кількістю різних страв, терміни обумовлюються індивідуально з оператором. Кур'єри працюють з 10:00 до 21:00 без вихідних. Графік роботи ресторанів також з 10:00 до 21:00. За самовивезення діє знижка 10 на весь обсяг замовлення.

Серед способів оплати є три варіанти:

 

  • готівкою кур'єру;
  • карткою кур'єру;
  • карткою на сайті після оформлення замовлення.

Можна фіксувати запізнення щонайменше 9 хвилин із зазначених термінів. Якщо доставка замовляється «на сьогодні», то є ймовірність, що замовлення буде доставлено раніше.

Переваги сервісу Yapiko

Різноманітність меню вражає, тим більше вона постійно додається новими позиціями. Окрім суші, бургерів та піци можна замовити гарячі страви, салати, закуски, десерти та напої. Це дозволить сформувати повноцінний обід та вечерю або підготуватися до прийому гостей. Зручний процес оформлення замовлення пояснюється наявністю спрощеного та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу. Якщо виникають запитання або зауваження, зверніться до служби підтримки.

+1
0
-1