Samsung Galaxy A04s – доступний смартфон під невеликий бюджет

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 04.12.2023 18:59 /

Смартфони з високою продуктивністю, гарною автономністю та невисокою вартістю завжди будуть затребуваними на ринку. Ґрунтуючись на наших спостереженнях, ми дійшли висновку, що телефон Samsung Galaxy A04s відповідає всім сучасним показникам і вимогам. Це практична техніка на кожен день, дозволяючи з комфортом розмовляти, переглядати відео, слухати музику та багато іншого.

Samsung A04S

Гаджет виконаний із міцного та довговічного пластикового корпусу. Краї закруглені, як і у багатьох інших телефонах. Ознайомитися з його зовнішнім виглядом та параметрами можна тут https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/mobilnye_telefony_samsung-galaxy-a04s.html, де є велика кількість корисної інформації та представлена актуальна ціна. Габаритні розміри 164,7 x76, 7x9, 1 мм, а вага всього 195 грам. Бажано одразу придбати захисний чохол аби попередити поломку корпусу.

Дисплей

Основою екрану є матриця PLS, за допомогою якої створюється потрібна передача кольору і досить комфортний кут огляду. Роздільна здатність 1600x720 пікселів, а показник їх щільності становить 270 ppi. Це не ідеальні показники, але для створення приємного малюнку в бюджетному смартфоні такого достатньо.

Функціонал екрану підтримує частоту до 90 Гц. Після запуску ігор екран отримує максимальний показник частоти поновлення, але при бездіяльності або серфінгу в інтернеті частота буде на рівні 60 Гц. Таке рішення створює ідеальні умови для роботи зі смартфоном та економії батареї.

Модуль камери

Представлено три об'єктиви з різними параметрами та характеристиками:

  1. 50 Мп. Основна камера для створення фотографій у різних умовах;
  2. 2 Мп. Фон злегка розмивається, що дозволить створювати якісні портрети та фокусуватись на певних предметах;
  3. 2 Мп. Додатковий об'єктив для створення макрознімків.

Є можливість створювати відео з роздільною здатністю Full HD і частотою кадрів 30 в секунду. Фронтальна камера має роздільну здатність 5 Мп і спалах, чого цілком достатньо для створення приємних селфі.

Продуктивність

За ефективність та продуктивність відповідає процесор Exynos 850, який доповнюється об'ємом оперативної пам'яті 3 або 4 Гб залежно від модифікації телефону. Додатково є відеоадаптер, за допомогою якого обробляється графік при запуску складних ігор. Внутрішнє сховище на 32 або 64 Гб, але можна придбати картку пам'яті, щоб розширити об'єм до 1 Тб. Завдяки ємності акумулятора на 5000 мАг при перегляді відео батареї достатньо на 21 годину, а під час розмов її вистачить на 54 години.

+1
0
-1