Правильній вибір парфумів: що треба знати?

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 04.12.2023 18:43 /

Аромат для жінки є надзвичайно важливим, як і одяг. Адже саме парфуми можуть багато чого розповісти про загальний темперамент і справити потрібне враження на людину під час першого знайомства. Правильна туалетна вода здатна завершити образ та зробити його більш вишуканим. Варто пам’ятати про те, що аромат може як вдосконалити людину, так і погіршити враження. Для уникнення останнього варто відповідально поставитися до питання підбору парфумів.

Популярний магазин Yves Rocher забезпечить кожного клієнта потрібними засобами для догляду за собою. На сторінці бренду доступні парфуми різних типів. Зокрема квіткові аромати, пряні, східні користуються великою популярністю.

Парфуми

Секрети підбору

Процес купівлі парфуму є надзвичайно відповідальним. Робити це варто в доброму гуморі, адже надалі духи впливають на настрій і самопочуття. Ті, що не підходять, стають причиною роздратування та головного болю. Проте правильно підібрані забезпечують впевненість та посилюють любов до себе. Існують певні секрети, які допоможуть знайти ідеальний аромат:

  • дегустування має проводитися в першій половині дня — тоді рецептори не втрачають чутливість;
  • у день підбору варто утриматися від використання іншого парфуму;
  • після розпилення треба почекати декілька хвилин, щоб гострі ноти розсіялися;
  • в один день не потрібно тестувати більше 5 парфумів;
  • нові духи краще носити декілька годин для повного розкриття нот.

Шкіра кожної людини є унікальною. Це означає, що аромат буде розкриватися по-різному. Саме тому «дегустувати» парфум потрібно виключно на собі. Також є декілька основних частин тіла, на які варто наносити рідину: внутрішня сторона зап’ястя, шия та верхня частина грудей.

Що аромат може сказати про людину?

Запах парфумів здатен на підсвідомому рівні транслювати людям риси характеру. Психологи та парфумери проводили спільне дослідження, що лише підтвердило це твердження. Горді та запальні жінки більше надають перевагу саме стійким та різким запахам. Їхню увагу можуть привабити пряні та східні аромати. На противагу їм, ніжні особи, які тяжіють до ліричних почуттів, закохані у квіткові та легкі духи.

Яскраві й незалежні дівчата визначають улюбленою для себе туалетну воду із сумішшю тропічних фруктів. Отже, враховуючи свій характер, можна знайти ідеальний парфум.

+1
0
-1