Подвійний диплом: навчання за кордоном

Зображення користувача Yur.
Автор: Yur+5 / Дата: 14.11.2017 00:05 /

Сьогодні для того, щоб побудувати успішну кар'єру, необхідно отримати висококласну освіту. А якщо у вас є досвід навчання за кордоном і ви можете похвалитися дипломами з кількох зарубіжних університетів, то ви, безумовно, стаєте ще більш конкурентоспроможним, коли мова заходить про пошук роботи. У вас більше переваг перед вашими конкурентами, у яких такого досвіду немає.

Але виникає питання: скільки вам вже буде років, коли ви нарешті приступите шукати свою першу роботу, провівши стільки часу над книгами? Але ви не впадайте у відчай, для цієї проблеми є ідеальне рішення - подвійний диплом.

Програма «Подвійний диплом» - це унікальна можливість для студентів всього за 3 роки отримати відразу дві акредитовані ступеня бакалавра і професійний сертифікат за обраною спеціальністю. Як правило, це відбувається наступним чином: студенти відвідують лекції та семінари в одному університеті, а програму другого університету вони закінчують онлайн. Або ж вони можуть провести 2 роки в одній країні (наприклад, в Польщі, при цьому варто зазначити, що робота в Польщі навчанню не завада), а потім на третій рік поїхати в іншу країну (наприклад, в Швейцарії). Це дає їм унікальну можливість повністю зануритися в життя європейської країни: знайти нових друзів, і, можливо, налагодити майбутні ділові контакти з усього світу, а також поглибити свої знання з іноземних мов.

Чому варто вибирати програму «Подвійний диплом?»

Це можливість отримати відразу 2 європейські ступеня бакалавра + професійний сертифікат з конкретної спеціальності;
Ви економите свій час: щоб отримати 2 дипломи одночасно, вам буде потрібно всього 3 роки;
Ви розширюєте коло своїх знайомих і налагоджуєте бізнес-контакти на майбутнє: навчання проходить в інтернаціональному середовищі європейських міст, і у вас є можливість поспілкуватися з людьми зі 150 різних країн;
Маючи європейські дипломи, ви можете продовжити свою освіту в будь-якій країні світу;
З європейськими дипломами ви станете більш конкурентоспроможними на ринку праці;
Навчаючись в країнах, що входять до Шенгенської зони, ви можете подорожувати по всій Європі.

Програми подвійного диплому - це втілені міжпредметні зв'язки і безмежні можливості. Уміння переносити знання з однієї країни в іншу з'являється у людей не так вже рано, і його виникненню сприяє саме розвиток і освіта в різних країнах світу

Подвійний диплом - це великі можливості успішного працевлаштування внаслідок гарантії комплексної високоякісної освіти.

+1
0
-1