Перезавантаження вiнницької «Ниви»: основні напрями розвитку та перспективи

Зображення користувача Гість.
Автор: Гість (не перевірено)0 / Дата: 14.01.2022 20:52 /

Президент клубу Артур Загорулько поділився очікуваннями та планами на майбутнє.

Сформувати боєздатний колектив, який не тільки зможе проявити себе в наступному сезоні, але й поліпшить становище в турнірній таблиці в поточному розіграші, це основна ціль керівництва клуба. Президент вінницької «Ниви» Артур Загорулько очікує, що саме зимові канікули стануть періодом перезавантаження.

Наразі команда, яка виступає у Другій лізі, займає 7-8 місце в турнірній таблиці, хоча на старті сезону входила до першої п’ятірки. Про те, що команда була серед фаворитів чемпіонату свідчили котирування в лінії БК 1хБет. Чи допоможуть вжиті адміністрацією клуба заходити повернути втрачені позиції, дізнаємося незабаром. Відстежувати зміни в котируваннях букмекера на події за участю ФК «Ниви» вболівальники зможуть з допомогою працюючого дзеркала 1xbet.

Наразі відомо, що Валентин Вишталюк не буде виконувати обов’язки головного тренера в подальшому. Клуб веде перемовини з досвідченим фахівцем. Якщо сторони дійдуть згоди, то вже у січні буде оголошено ім’я нового наставника команди, з яким підпишуть угоду.

Президент сподівається, що новий тренер дасть об’єктивну оцінку колективу, визначить його слабкі ланки та запропонує виконавців, які допоможуть змінити ситуацію. Сам Артур Загорулько є одним із лідерів гонки бомбардирів Другої ліги. На його рахунку 12 голів. Президент впевнений, якщо команда буде грати краще, то й він зможе забивати більше. Однак він чекає, що й інші члени команди будуть докладати зусиль і влучно прострілювати ворота суперників.

В планах президента не тільки зміцнення складу команди та поліпшення тренерського штабу, а й створення власної клубної бази. Наразі завершений етап документального оформлення. Будівництво бази заплановане на початок 2022 року. Також клуб перебуває в пошуках більш потужних інвестицій, оскільки існуючі спонсори лише частково покривають витрати команди. Сам же клуб на даний час може заробляти лише на трансферах, тому прикладає зусиль для розвитку талантів у юних футболістів.

+1
0
-1