Нові тарифи за проїзд у маршрутному таксі

Зображення користувача PAN.
Автор: PAN+30 / Дата: 29.04.2021 15:44 /

Рішенням виконкому міської ради, з 1 червня на території Вінницької міської територіальної громади тариф на проїзд в маршрутних таксі встановлено у розмірі  10 гривень.  Затверджено також тариф 12 грн за одну поїздку на перевезення пасажирів  приєднаних до Вінниці громад (маршрути №30А та №30Б) і на нічному маршруті №25Н (перевозить пасажирів з 22:00 до 6:00).

Підвищення тарифів обумовлено: падінням пасажиропотоку(карантинними обмеженнями через епідемію COVID-19), зменшення загальної кількості перевізників, значне здорожчення проведення ремонту рухомого складу, зростання цін на паливно-мастильні матеріали, збільшення заробітної платні водіям. Також маршрутники продовжують виконувати соціальні зобов’язання:  перевезення учнів 1-6 класів за пів ціни(під час навчання), безкоштовний проїзд мають учасники бойових дій, інваліди війни, ліквідатори аварії на ЧАЕС 1 та 2 категорії.

Зміни тарифів на перевезення в маршрутному транспорті за думкою міської влади дасть змогу перевізникам забезпечити належну якість перевезень. А також встановити прозорі правила на цьому ринку за рахунок  валідаторів, що дають можливість працювати на безготівковій системі оплати за проїзд.

 

 

 

 

 

+1
-1
-1

Коментарі

+1
0
-1

А де новини про те, що ТТУ хоче підняти оплату за проїзд до 15 - 18 гривень?