Машинки Philips – практичний інструмент для комфортної стрижки

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 28.12.2023 18:37 /

Слідкувати за своєю зовнішністю – це правило не тільки для жінок, але і для чоловіків. Багато хто з них щомісяця відвідує перукарню, а деякі самі намагаються упорядковувати себе. У цьому випадку необхідно купити машинку для стрижки та інші пристрої від бренду Philips, що є непоганим рішенням. На вибір є як машинки, так і універсальні моделі, що включають функції тримера.

Девайси відмінно підійдуть як кожного дня для професіоналів, так і для тих, хто рідко їх використовує в домашніх умовах. Ґрунтуючись на наших спостереженнях, стало зрозуміло, що пристрої Philips довговічні, надійні і багатофункціональні, а наявність гарантії є додатковим плюсом. Ознайомитися з пропозиціями можна тут https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/trimmery_philips.html, де є кілька моделей на вибір та детальні параметри кожної з них із фотографіями для наочності. Додаткову допомогу нададуть консультанти та менеджери магазину «Фокстрот».

Види машинок

Виробник пропонує кілька типів цього пристрою:

  1. Вібраційні. Такі моделі працюють від котушки, потужність трохи більше 20-25 Вт, а розміри дуже компактні;
  2. Роторні. Робочі інструменти рухаються за допомогою двигуна. Потужність до 50 Вт, а завдяки системі охолодження можна використовувати пристрій тривалий час. Гарантується надійність та довговічність;
  3. Акумуляторні. Найчастіше невеликих розмірів і застосовуються в основному для стрижки вусів, брів та бороди. Середня потужність багатьох моделей складає 15 Вт. Деякі моделі можуть бути одночасно мережними та акумуляторними.

Високою популярністю користуються тримери, адже вони компактні та практичні, легкі та водночас функціональні, насадки легко змінюються, та й споживання електрики мінімальне.

Правила вибору

Завдяки компактним розмірам тримера його завжди можна брати із собою у поїздки та подорожі. Багато хто з них працюють від акумулятору, тому немає необхідності шукати мережу 220 В. Залежно від функціоналу тримери можуть мати різні насадки для різних типів волосся та його довжини. Популярністю користуються моделі, де є від 5 до 15 рівнів стрижки.

Машинки та тримери доповнюються інструкцією, гарантією та спеціальними аксесуарами для чищення та видалення зайвого волосся з поверхні. Така техніка потребує чищення після кожного використання, що продовжує термін її служби. Продумане розташування ножів гарантує високу безпеку та надійність отриманого результату. Решта залежить від рівня професіоналізму того, хто виконуватиме стрижку.

+1
0
-1