Купити квіти на 8 березня – це просто? Не зовсім…

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 15.02.2024 18:00 /
квіти на 8 березня

Коли знайомишся з асортиментом рослин, представленим на ринку, складається враження що підібрати вдало квіти для букету не проблема. Це так, але при умові якщо ви професійний флорист і добре орієнтуєтеся у всіх секретах квіткового етикету. А якщо ви не дуже розумієтеся на «мові квітів»?

квіти на 8 Березня

Тоді купити квіти на 8 березня https://ukraflora.ua/catalog/f-8-bereznya/ буде не так просто, як здавалося спочатку. Бо виявляється кожна рослина має свої секрети, особливо якщо мова про колір. Отож щоб презентувати правильні букети всім жінкам та дівчатам яких ви плануєте привітати з 8-м березня, варто дослухатися до порад консультантів УкраФлора. До речі, в каталозі маркету на вас чекає багато красивих, якісних та свіжих квітів. Це ще одна особливість, на яку варто звернути особливу увагу. Бо неякісні рослини – це зів’ялий букет вже на наступний день після свята. А це як мінімум погані емоції та розчарування панянки. Ви ж не такого ефекту хотіли досягти, даруючи квіткову композицію на день весни і жіноцтва?

Квіти – як спосіб розповісти про свої почуття

На 8 березня квіти дарують всім без виключення жінкам та дівчатам незалежно від віку чи статусу. Але виявляється, для кожної пані є своя квіткова пропозиція.
Безперечно, існують і універсальні рішення, такі як тюльпани або нарциси чи троянди. Але! Головне визначитися правильно з кольором рослин. Бо червоні троянди – то про кохання. А жовтні тюльпани  - це взагалі погана ідея для презенту жінці чи дівчині.

Кажуть ці квіти символізують розставання. А що робити якщо панянка обожнює жовтий колір? Зверніть увагу на нарциси або орхідеї. До речі, ці квіти стали дуже популярним серед сучасних покупців. Ще не так давно орхідея відносилася до суто екзотичних рослин і коштувала чимало. Але квітка добре прижилася у місцевих умовах, тому дякуючи своїй красі все ще залишається екзотично красунею, але за доступністю та ціною майже прирівнялася до представниць місцевої флори.

Розібратися з кольоровими символізмами допоможуть флористи. Вони також підкажуть, які краще квіти з якими комбінувати, якщо ви вирішите придбати не монохромний букет а багатовидову композицію. Адже доступні такі рішення як:

  • Букети з одного виду/сорту рослин та навіть у одній кольоровій гамі;
  • Різнокольорові букети з квітів одного виду та сорту;
  • Композиції в єдиній кольорові гамі але виконані з використанням квітів різних видів (тут є місце де проявити фантазію, адже рослини відрізняються за розмірами та формами);
  • Композиції різнокольорові та різновидові.

квіти

В будь-якому випадку, якщо це буде букет створений професійним флористом – він матиме бездоганний вигляд. А оскільки на сайті UkraFlora рослини представлені тільки світі та якісні, букет не тільки вразить красою, але і буде милувати своїм шикарним виглядом та свіжістю на протязі тривалого часу.

 

 

+1
0
-1