КП «Вінницька транспортна компанія» запрошує на роботу водіїв та водійок трамвая, тролейбуса та автобуса

Зображення користувача Valerii.
Автор: Valerii+6 / Дата: 09.10.2023 17:32 /

Як повідомляє Вінницька міська рада, кваліфікованих водіїв, або ж тих, хто лише має бажання навчитись кермувати громадським транспортом чекають у КП «Вінницька транспортна компанія». Підприємство гарантує офіційне працевлаштування, своєчасну оплату праці та усі види соціальних відпусток. Окрім того, у транспортній компанії працює потужна профспілкова організація, яка стоїть на захисті своїх працівників.

Фахівці Вінницької транспортної компанії зазначають, що також для їх працівників гарантується:

  • формений одяг;
  • оплачувана щорічна та додаткова відпустка;
  • оплачувані листи тимчасової непрацездатності;
  • страховий стаж;
  • пільговий стаж;
  • за необхідності передбачене місце в гуртожитку.

Для кермування муніципальним автобусом потрібне водійське посвідчення категорії «D». А для тих, хто не має відповідних навичок кермування трамваєм та тролейбусом, проте бажає стати частиною великої компанії, яка уже 110 років здійснює пасажироперевезення на території Вінницької громади, діє система навчання та підтримки нових фахівців.

За більш детальною інформацією можна звернутись у відділ кадрів КП «Вінницька транспортна компанія», який знаходиться за адресою Хмельницьке шосе, 29. Особисті зустрічі з громадянами проводять з 8.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00. Також для консультації можна звернутись за номером 67-10-22.

+1
0
-1