Холодильники Snaige – середні ціни на преміальну якість

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 20.07.2024 16:01 /

Коли виникає запит на купівлю доступної та надійної холодильної техніки, завжди можна звернути увагу на пропозиції від бренду Snaige. Це практичні, багатофункціональні та прості за багатьма параметрами рішення, але відрізняються високою якістю роботи та стабільністю. Доступний набір оптимальних робочих параметрів, які забезпечують ідеальні умови зберігання продуктів, готових страв і заготовок.

Компанія не женеться за інноваціями, а намагається продовжувати працювати у вузькому напрямку. Тому Холодильники SNAIGE не коштують дорого, і середній ціновий діапазон дозволяє їм отримувати вигідні умови взаємодії з клієнтами. Бренд працює у Литві, але сьогодні це виробник світового рівня зі своїми постійними покупцями.

Як вибрати холодильник?

Висота пристроїв від 85 до 206 см, ширина від 56 до 70 см, а глибина в діапазоні від 60 до 73 см. Обов'язково потрібно враховувати корисний об'єм, який може бути від 114 до 649 літрів. Не зайвим буде вивчити внутрішній простір і розташування полиць для зручного розміщення необхідних продуктів.

Додатково враховується компонування холодильника і тут є варіанти:

  • з нижньою морозильною камерою (місткий холодильник із кількома відділеннями);
  • з верхньою морозильною камерою (компактні та невисокі пристрої для невеликої кухні на 1-2 особи);
  • однокамерні (суцільний холодильник без морозильної камери, але за потреби можна знизити температуру нижче нуля).

Враховується ще й тип заморожування. Холодильники від Snaige оснащуються статичною чи комбінованою системою охолодження. У першому випадку іноді потрібно проводити розморожування пристрою. Але в нинішніх пристроях це не викликає складності і кількість льоду мінімальна. У разі комбінованої системи холодильна частина відрізняється стандартним виконанням, а в морозильній камері автоматизована розморозка.

Додаткові особливості холодильників

Пристрої можуть доповнюватися базовими та особливими функціями:

  • зона свіжості;
  • шокове заморожування;
  • система охолодження No Frost;
  • полиця для пляшок;
  • функція перевішування дверей;
  • захист від перепадів у мережі.

Додатково оцінюється зовнішній вигляд холодильників і тут основним чинником є колір пристрою. На вибір запропонований класичний список: білий, бежевий, нержавіюча сталь, сірий, червоний та зелений. Ручки можуть бути зовнішніми або потайними у вертикальному або горизонтальному положенні. На всю техніку Snaige надається офіційна гарантія від виробника.

+1
0
-1