Apple iPhone 13 – універсальний флагман з багатьма покращеннями

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 13.03.2024 23:52 /

У 2021 році було випущено iPhone 13, але, незважаючи на появу нових двох поколінь, версія 13 все одно залишається продуктивною та актуальною. На той час телефон отримав величезну кількість оновлень апаратної та програмної частини пристрою. Ґрунтуючись на наших спостереженнях, телефон також зберіг свій зовнішній вигляд у вигляді прямокутного моноблоку, але рамки виконані з міцного алюмінію.

Надійність та довговічність забезпечена встановленням захисного скла на тильній стороні. Дисплейний модуль захищений, але склом Ceramic Shield. За адресою https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_apple-iphone-13.html є можливість детально ознайомитись з телефоном. Наведено детальні характеристики та параметри, а також є фотографії для візуальної оцінки пристрою.

Характеристики дисплея

Ця версія телефону оснащена дисплеєм Super Retina XDR з діагоналлю 6,1 дюймів, а також роздільною здатністю 2532 х 1170 пікселів. Висока енергоефективність досягається за рахунок використання технології низькотемпературного полікристалічного кремнію. Крім того, змінюється частота оновлення і при статичній картинці вона буде в районі 10-20 ГГц.

Максимальна яскравість збільшується до 1000 ніт, а після активації режиму HDR до 1200 ніт. Є функція адаптивної яскравості, коли екран змінює параметр яскравості залежно від зовнішніх чинників впливу. Ідеальні кути огляду досягаються за рахунок матриці IPS.

Продуктивність

У телефоні встановлено процесор Apple A15 Bionic, який має кілька ключових компонентів:

  • 6 ядер, де 2 продуктивні та 4 енергоефективні;
  • графічний процесор GPU на 4 ядра;
  • 16-ядерний нейропроцесор Neural Engine.

На момент виходу таке компонування процесора було на 40% ефективніше, якщо порівнювати з аналогами.

Автономна робота

Якщо порівнювати з попередніми поколіннями, то версія 13 працює на 1,5-2 години довше. Це досягається за рахунок збільшення ємності акумулятора та програмної оптимізації, знижуючи витрати енергії. При вимкненому дисплеї та відтворенні аудіо передбачається робота до 75 годин, у режимі відтворення відео – до 19 годин. Потужність швидкого заряджання становить 15 Вт, потужність бездротової зарядки 7,5 Вт. Якщо використовувати потужність 20 Вт, за 30 хвилин вдасться відновити 50% ємності.

Де придбати телефон?

Досі нові Apple iPhone 13 можна придбати в інтернет-магазині «Фокстрот». Тут є кілька версій та відтінків на вибір. Надається гарантія на техніку та додатково аксесуари у вигляді чохла, зарядних пристроїв або захисних елементів.

+1
0
-1